sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Баба в съня - всички тълкувания

Баба в съня - всички тълкувания

баба в съня

Сънят за баба ви може да не носи символично значение и просто да означава, че тя много ви липсва. Но дори и да е така, този сън може да предвещава нещо важно и вие бихте искали да го разберете. Затова ще разгледаме тълкувания на различни варианти на баба в съня.

По принцип бабата в съня предвещава щастие, светлина и безгрижие, както в детството. Тя също е символ на мъдрост и житейски опит, успешно справяне с проблем, може също да показва богатството от знания, което заобикаля всеки човек. Символът на баба също може да означава връщане към нуждите на детството.

Да видите баба насън или да говорите с баба означава, че нещо добро, което сте замислили, ще успее.

Виждането на баба в съня може да означава, че ще получите ценни съвети от по-възрастен от вас човек. Тези съвети ще ви помогнат да преодолеете големи трудности. През деня, след като сънувате баба си, обърнете внимание на съветите на възрастните около вас, уговорете си среща с някой по-възрастен. Ако баба и дядо ви са живи, обадете им се.

Ако сънувате, че починалата ви баба е жива, това означава, че в реалния живот нямате достатъчно защита, привързаност, внимание от близки хора.

Сънят с покойната баба е един вид сън - утеха. Духът иска да знаете, че имате място в този свят, тук ще намерите щастие и сега имате свой собствен ангел-пазител на небето. Покойната баба се появява насън и преди значителни промени.

Ако вашата отдавна мъртва баба ви съветва нещо насън, очаквайте промяна в живота. От способността ви за маневриране зависи дали тези промени ще бъдат положителни или отрицателни. Такъв сън е благословия или предупреждение.

Ако видите умираща баба насън означава, че в реалния живот трябва да се освободите от някаква ситуация. Придържате се към нея, гледайки в миналото и това ви пречи да гледате напред. Сънуването на баба в ковчег се тълкува като здравословен проблем в близко бъдеще. Ще изпитате някакъв неприятен симптом, който ще ви принуди да отидете на лекар.

Ако сънувате плачеща баба, това е лош знак според повечето съновници. Този сън символизира тежко емоционално и финансово състояние през следващите дни. Да видиш любима баба насън, ако в действителност тя е починала отдавна, а насън плаче - загуби, лошо здраве на роднини по женска линия, неприятности заради стар човек.

Ако сънувате баба си, която е още жива, може да е знак за здравословни проблеми. Не е нещо животозастрашаващо, но е добре да си направите пълен преглед. Но ако сънувате, че тя е болна, означава, че ще получите подарък.

Да видите къщата на баба си насън означава добри новини, които ще чуете по време на пътуване или докато си далеч от дома си.

Ако видите дядо си с баба си заедно, това означава, че шефът най-вероятно ще намали заплатата ви и няма да може да ви плати тази заплата навреме. Друго тълкувание казва, че ако общувате с тях означава, че в действителност ще се сблъскате с трудности, които трудно ще се преодолеят. Въпреки това, следвайки мъдър съвет, можете да унищожите всякакви препятствия.

Ако прегръщате баба си на сън означава, че имате нужда от подкрепата на роднини и близки приятели. И тя ще ви бъде предоставена в пълен размер, независимо колко трудна ще бъде ситуацията.

Ако видите насън баба да плаче, това означава, че някой от близките ви се притеснява за вас, но не иска да го знаете. Опитайте се да разберете кой е този човек и да му помогнете да преодолее впечатлението, което има за вас.

Да видите много стара баба насън означава работа, която ви пречи да прекарвате време с партньора си. Поради това може да имате кавги и недоразумения и рано или късно това ще се превърне в пълноправен конфликт.

Спорът в съня с баба ви, е среща с трудности, които няма да е лесно да се преодолеят; ще има хора, чиито добри съвети, дадени навреме, ще ви помогнат да се справите с проблемите.

Да сънувате баба си болна означава вашето собствено безсилие и слабост. Сълзите по лицето на баба ви в сънищата предвещават незаслужено негодувание, кавга с близки. Ако насън бабата крещи - сънят се появява в критичен период от живота, когато изборът е особено труден: това може да бъде предупреждение или благословия.

Да видите баба насън, която сякаш е дошла на гости да ви посети или ви е срещнала на разходка, предвещава трудности в обозримо бъдеще. Няма да е лесно да се справите с тези трудности, но любезното участие на близките, навременният мъдър съвет на някого (може би дори на тази баба) ще ви помогне.

баба в съня - тълкувания

Ако сънувате, че сте станали баба, това означава нещо неочаквано. Ако имате деца, наблюдавайте здравето им.

Тълкувания на баба в съня, която не вашата:

- на бивш съпруг - раздяла с любим човек;

- на приятел - дълга командировка;

- на приятелка - съдебно производство;

- на младоженец - да реализира печалба с незаконни средства;

- на съпругата - успешно решение на сложен проблем;

- на съпруга - домакински задължения;

- на баща ви - понижение;

- на млад човек - ще подпишете важен документ;

- на роднина от страна на майката - семейно тържество:

- на любимия - късмет.

Сънуването на бабата на съпруга ви може да се тълкува, че отдавна криете нещо от близките си. Може да сте направили нещо, от което се срамувате и не искате никой да чува за това. Или искате да им кажете нещо, но се страхувате да ги нараните. Ако продължите да се криете, единственият човек, когото ще нараните, сте вие самите.

Да видите непозната баба насън означава, че ще изпаднете в ситуация, в която трябва да обяснявате действията си на по-опитни колеги по време на работа. Те няма да разберат действията ви и може да ви обвинят, че сте безотговорни и детински. Ще отнеме много време и усилия, за да им докажете, че грешат по отношение на вас.

Още някои интересни тълкувания. Ако сънувате, че бабата е:

- бременна – ще научите клюки;

- богата - чувство на безпомощност;

- боса - имате напразни очаквания;

- весела - успех в бизнеса;

- без зъби - конфликт с колеги;

- гола – ще сключите брак;

- елегантна - лошо здраве;

- щастлива - дълга командировка;

- тъжна - ще работите по обещаващ проект;

- обидена - повишаване на самочувствието;

- парализирана - болест;

- мръсна - настъпване на благоприятен период от живота;

- пияна - лесно решение на проблеми;

- мокра - да се отървете от недоброжелателите;

- гърбава - помирение със стар приятел;

- гладна - лоши новини от далечни роднини;

- недоволна - непланирани ремонти;

- непозната - стрес и депресия;

- пълна - поява на нов приятел / приятелка;

- бяга - до порицание от властите;

- почиства риба - хранително отравяне;

- приготвя палачинки - загуба на пари;

- болна - крах на плановете;

- псува съсед - постигане на целта;

- пожелава ви всичко най-добро - ще реализирате печалба;

- къпе се - период на бедност;

- ядосана - добро настроение;

- убива змия - лошо здраве;

- пее песни - подлост от приятели;

- яде - началото на неблагоприятния период;

- седнала на стол - среща с неприятен човек;

- седнала на пейка - големи промени;

- меси тесто - стрес;

- предупреждава за нещо - да върнете стар дълг;

- пише писмо - кавга с жена;

- радва се - апатия;

- оплаква се - пътуване в чужбина;

- плете - страстна романтика;

- моли се - ще получите малко наследство;

- плаши децата - подобряване на здравето;

- удавяне се - оказване на финансова помощ на далечен роднина;

- танцува - загуба на ценно нещо;

- иска вода - поява на нови интереси;

- легнала на пода - до приятно забавление;

- мие чинии - голяма радост;

- плете пуловер - среща със стар приятел;

- мете пода с метла - започване на работа по печеливш проект;

- почиства обувки - депресия;

- целува ви по челото - проблеми с роднини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати