Душат ли ви на сън – очаквайте сърдечен пристъп

Сънуване

Ако се събудите посред нощ, обзети от ужас, с капки пот почелото и сърцебиене, не въздъхвайте с облекчение, че е било само сън.

Добрите, както и лошите сънища са предвестник на нещо, което предстои, и е добре да вземете под внимание сигналите са собственото си съзнание, което ви буди нощем, за да ви предупреди за предстоящото.

Ако в съня си усещате алармата Помощ! Задушавам се..., това е знак за бъдеща болест на сърцето. Доста често преди сърдечния пристъп на човек в възможно да му се присъни, че някой го души или че не може да се освободи от прекалено тясна дреха.

Ако ли пък на сън ви се случи да бъдете поразен от мълния в гърдите, то тълкуванието е същото – сърдечен пристъп, който е възможно да е с фатален край. Обърнете особено внимание на такива сънища и посетете веднага лекар.

Лош Сън

Болен черен дроб или задстомашна жлеза могат да предизвикат среднощни сънища, в които човек вижда или яде развалени продукти. Ако усетите, докато сте потънали в съня си, вкуса на развалена риба, месо или пък гнили плодове, това означава, че имате проблеми с черния дроб.

Най-често стомашно-чревни заболявания пък са предшествани от сънища за кръвопролитни рани в стомаха. Ако претърпите на сън сериозна операция, тежко раждане или пък ви прострелят в стомаха, не се съмнявайте, че нещо в стомашно-чревния ви тракт не е наред.

Болни стави или гръбнак пък създават тревожни съновидения, в които носите тесни обувки, бият ви с палки по стъпалата или не можете да се изправите. Ако сънувате, че стоите пред някого на колене, това е сигнал за същите заболявания.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати