sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънували сте кучето си? Ето какво ви очаква

Сънували сте кучето си? Ето какво ви очаква

сънуване на куче

Вашето куче е вашият най-добър приятел. Той е до вас, дори и всички останали да ви изоставят. Но какво означава, когато кучето ви се появи в съня ви. Ето някои тълкувания на сънищата за собственото ви куче.

Ако в съня получите подарък за кучето си, това е причина за радост, тъй като в близко бъдеще ще се радвате на материални печалби.

Ако вашето куче ухапе ръката ви насън, подгответе се да се сблъскате с тежките думи на гневен познат, който вече не може да ви контролира.

Ако кучето ухапе крака ви насън, това означава, че в живота ви предстои голямо разочарование от близък човек.

Ако ухапването на куче се случи в областта на рамото, това е знак, че сте затрупани с отговорности и никой не ви подкрепя.

Ако кучето ви ви захапе за гърлото насън, трябва да помислите повече за настоящето. Някъде има дисбаланс между разума и чувствата ви. Може да сте избрали нещо от гледна точка на мисленето, вярвайки, че е по-добре, а сърцето ви е в пълно несъгласие.

Ако сънувате кучето ви да лае, това е знак, че преминавате през период на огорчение и досада.

куче насън

Ако насън тичате след кучето си, някой може да бъде зависим от вас и да се превърне във ваша сянка.

Агресивното куче насън предвещава, че ваш приятел може да се превърне във враг.

Болното куче в съня ви символизира приятел, който в момента е изправен пред трудности. Този човек има нужда от вашата подкрепа и вие може да докажете приятелството си, като му помогнете. Помнете, че вие може да сте единствената му надежда.

Кучето си, ако видите вързано в съня си, пазете се от кражби. Може ви е да станете обект на измама или пък сами да предприемете подобно престъпление. Стойте далеч от хора, които се опитват да ви въвлекат в подобен род измами.

Ако сънувате, че храните куче си, тогава е време да заздравите по-старо приятелство. Напоследък се отдалечавате все повече от другарите си.

Ако насън държите кучето си в ръце, слушайте интуицията си по-често. Имате правилно усещания за събитията, но не си вярвате.

Ако насън обличате дрехи на кучето си, това означава, че в действителност се опитвате да скриете недостатъците си и да носите маска, която изобщо не ви приляга.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати