Значение и интерпретация на кукувицата в сънищата

Значение и интерпретация на кукувицата в сънищата
Снимка: pinterest.com

Кукувицата в съня ви символизира времето и съдбата. Трябва да промените посоката или подхода си в преследването на вашите цели. Възможно е да означава, че има някой в живота ви, чието присъствие е нежелано. А може би вие сте този, който се бърка твърде много в работата на други хора.

Да сънувате кукувица, може и да означава, че въпреки присъствието на семейството, се чувствате самотен. Доста често кукувицата е предвестник на сериозни заболявания на близък роднина или семейни проблеми. Възможно е този сън да предвещава смърт на истински обичан човек.

Понякога присъствието на тази птица предсказва неудовлетвореност не само в личните отношения, но и в бизнеса. Кукувицата също означава, че ви очакват многобройни малки загуби. Този сън символизира началото на сложен период в живота.

Ако чуете песен на кукувица, това е знак, че скоро ще научите важна новина. Това може и да е показател за безполезността на вашите усилия. Бизнесът, който заема всичките ви мисли, няма да доведе до положителни резултати.

Ако някой убие кукувица насън, това означава липса на необходима информация, което може да доведе до затруднения в бизнеса. Ако наблюдавате много летящи птици, този сън предвещава неочаквана новина.

Ако сънувате кукувица, седнала върху яйца, това е показател за недоволство ви от социалния ви статус. Има огромна разлика между амбицията ви и реалния живот. Ако сънувате кукувица, която излюпва яйца, това е символ на това, че в реалния живот се опитвате да постигнете амбициите си за сметка на другите.

Ако сънувате, че някой се опитва да хване кукувица, това означава, че ще се сблъскате с враг, който се опитва да извади наяве ваша тайна. Ако вие хванете кукувица, това означава, че вие се опитвате да откриете нечия тайна.

Ако кукувица седи на цъфтящо или зелено дърво, това е предвестник на успехи и щастлив живот. Ако кукувицата пък седи на голо дърво, това е предупреждение за възможна заплаха за здравето или дори за живота.

Значение и интерпретация на кукувицата в сънищата

Кукувицата може и да е знак и за нарушено майчинство. Ето защо след такъв сън е препоръчително да разрешите каквито и проблеми да имате с децата си. Освен това може да означава, че децата ви не получават достатъчно внимание в последно време.

Ако сънувате гнездо с малки кукувици това означава, че в реалния живот трябва да обърнете възможно най-много внимание на децата си.

Кукувицата в съня може да представлява и поквара или несподелена любов, но като вестител на пролетта показва промяна от стара, застояла енергия към новост и свежест.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати