Ако шиете в съня си - виж тълкуването

Ако шиете в съня си - виж тълкуването
Снимка: suetot/pixabay.com

За първи път хората започват да тълкуват сънищата в древна Гърция, а още дори и Платон е смятал, че те могат да ни вдъхновяват и да ни помагат да решим проблемите си наяве.

Първите опити за систематизация и трактуване на сънищата е направено през XX век от Фройд. По-късно и други психолози са опитвали да анализират значение на сънищата.

Според класическото тълкуване, ако видите насън как шиете дреха върху себе си, то това значи че ви очаква хармония и топлина в семейството. Трактуването до голяма степен се обосновава и от това какво точно правите в съня си, какво сте усетили като емоция и ред други фактори, които са важни, за да разберете значението на вашия сън.

Тълкуване на шиенето насън според Милър

Ако шиете в съня си - виж тълкуването

Той е американски психолог, който е станал известен с това, че е написал цяла книга, свързана с тълкуването на сънищата. При неговото създаване той е взел предвид не само на своя жизнен опит, но и познанията си в психиатрията.

Според този съновник, ако шиете насън и материята е група и неприятна, то ви очакват неприятности и проблеми, както и загуби в личен план.

Ако обаче е гладка, тогава успехът ще ви съпътства във всяко начинание.

Ако насън се скарате с шивача, който шие дрехите ви, тогава се гответе за неприятности и тревоги.

Ако пък ви взема мерки, то ви очаква голямо разочарование в личен план в близкото бъдеще. В случай че насън се убодете, докато шиете, то това вещае голяма загуба или страдание. Счупената игла пък е знак, че ви очакват много финансови загуби и самота. Търсенето на игла насън говори за това, че ви очакват много тревоги, но пък ако намерите иглата, тогава ще се сдобиете с нови приятели, които ще ви ценят много.

Тълкуване на сънищата с шиене според Нострадамус

Ако шиете в съня си
Снимка: pixabay.com

Известен е не само със своите предсказания, но и с тълкуването на сънищата. Вие избирате дали да се доверите на подсъзнанието си или да игнорирате сънищата си. Според този съновник, ако шиете насън, то това символизира отмъщението и коварството, както и уязвимостта ви. Ако на иглата има и следи от кръв, тогава това е знак, че опасността ще дойде от ваши много близки роднини или приятели. В случай че видите как някои шие и конецът е дълъг, то това значи, че в близкото ви обкръжение имате враг, който иска да ви навреди много в личен и професионален план.

Разбира се, че винаги могат да се намерят и други трактувания на всеки един сън. Именно затова е важно вие да започнете да изучавате своето собствено подсъзнание и да се доверявате на своята интуиция, когато анализирате съня си.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати