sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Кои сънища предсказват сватба?

Кои сънища предсказват сватба?

Кои сънища предсказват сватба?

Сънищата, които вещаят скорошно задомяване и брак, далеч невинаги са свързани със сватба. В повечето случаи това са знаци, които символизират това, че скоро любимият ще се реши да ви направи предложение или че ще срещнете вашата половинка.

Ако и вие вярвате в сънищата и искате да разгадаете техните значения, тогава днешната ни статия ще ви помогне да направите това и да разберете дали сънят ви предсказва сватба.

1. Диви и домашни животни

Ако сънувате мечка, то това може да е предвестник, че скоро ще се венчаете. Това е доста ярък символ, който може да се тълкува и като това, че вашият брак ще е наистина успешен и ще създадете крепко семейство. Ако пък насън видите бяла мечка, то това е символ, че ще срещнете достоен мъж, който ще успее да ви направи наистина щастлива и ще ви носи на ръце цял живот.

Сред животните, които вещаят скорошна сватба, са и следните:

- Рижаво куче;

- Прасе с малки прасенца;

- Крава с малките;

- Бял кон;

- Зайци с потомството им;

- Семейство лъвове;

- Делфини;

- Котки.

2. Птици насън

Някои птици също са добър символ за това, че скоро ви предстои сватба. Така например, ако видите семейство гълъби, щъркели или лебеди, то това също е символ на скорошен брак с любимия човек. Добър знак е и ако видите гнездо. Сънят ви в този случай говори, че много скоро ще срещнете вашата половинка, с която ще създадете крепко семейство и ще му подарите деца.

3. Плодове и зеленчуци насън

Добър знак е, ако насън видите различни узрели плодове и зеленчуци - малина, домати, моркови, зеле, грозде или някои екзотични плодове. Всички те символизират това, че много скоро и вие ще влезете в графата на щастливо омъжените жени и ще създадете своето малко щастливо семейно огнище с човека до вас.

4. Цветя и дървета насън

Сватба насън

Преди предстояща сватба немалко жени виждат различни красиви цветя в съня си. Така например, ако се разхождате в красива градина, то скоро тази приказна атмосфера ще се пренесе и във вашия живот и че ще бъдете много щастлива с половинката ви.

5. Обувки насън

Още едно предсватбено видение са няколко чифт красиви обувки. Но тук има някои нюанси:

- Високата подошва или токчетата свидетелстват за това, че мъжа ви ще бъде висок;

- Ако обувките не са вашия размер - съвместният ви живот ще бъде сложен;

- Сънувате само една обувка - кратък брак;

- Един чифт, но с два различни размера - семейни скандали от различно естество в брака;

- Удобни и красиви обувки, които са вашия размер - бракът ще е сладък като мед, а мъжът до вас ще ви носи на ръце и за него вие ще сте неговата принцеса.

6. Украшения и бижута насън

Бижута насън предсказват сватба

Далеч не всички бижута, които сънувате, са символ на щастливия брак.

- Ако сънувате златни пръстени, обеци и други бижута, изработени от този благороден метал, то това показва труден семеен живот. На бъдещия ви съпруг ще бъдат присъщи такива черти на характера като алчност и суета, които ще се отразят негативно на атмосферата в семейството;

- Да видите насън бижута с диаманти, то това символизира вашата финансова независимост от бъдещия ви съпруг. И това изобщо не означава, че той няма да се грижи за семейството си. По-скоро вие ще успеете да се изкачите по кариерната стълбица, което ще ви позволи да даде значителен принос към семейния бюджет;

- Ако насън ви подаряват бижута - мъжът до вас, за когото се ожените, ще бъде богат. И колкото повече подаръци получавате насън, толкова по-богат ще бъде младоженецът;

- Колие, гривна - тези украшения говорят за ограничения и това, че ще бъдете зависима от бъдещия си съпруг.

7. Люлеете на ръцете си новородено

Ако имате такъв сън, то това вещае, че много скоро ще срещнете мъжа на мечтите си, с който ще свържете съдбата си и за когото ще се ожените, а бракът ви ще бъде много щастлив.

8. Строеж на дом насън

Ако насън видите как се строи къща и нейният фундамент е здрав, това говори, че вашият бъдещ съпруг ще бъде надежден и много добър съпруг и баща на децата ви. Сънят, при който видите и как се завършва строежът, символизира, че ви предстои много скоро сватба, която ще бъде разкошна и приказна.

9. Погача насън

Погача в съня вещае сватба

Ако насън правите питка, то това отново е хубав знак, че много скоро ще срещнете вашата половинка, с която ще обвържете живота си. Ако месите тесто насън, то много скоро ще чуете така желаното предложение за брак от вашия мъж.

10. Красив изгрев насън

Ако сънувате приказен изгрев на морския бряг, то това говори, че ви предстои наистина луксозна сватба с любимия, в която вие ще бъдете с разкошна и приказна рокля, приковавайки погледа на мъжа до вас и на всички гости.

Всяка една жена си мечтае за своята сватба от малка и няма нищо лошо в това да се прослушват към вашите сънища, за да разберете дали скоро ще срещнете мъжа на мечтите ви или да ви предстои брак. Помнете обаче, че предсказанията на нашите сънища могат да бъдат разгледани като правдоподобен знак, но само ако те не са следствие от нашето подсъзнание, което прекалено много иска нещо и го материализира в съня ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати