Ако сънувате тези числа, е на късмет

Ако сънувате тези числа, е на късмет

Ролята на числата е да измерват точно пространства, количества, обеми. Но в сънища цифрите имат малко по-различни функции. Понякога те подсказват за лоши събития, а друг път вещаят щастливи моменти.

Нека видим кои числа в съня са на късмет!

Числото 1 в съня

То подсказва за това, че сте победител във всяка ситуация и се борите с всички сили, за да излезете винаги на челна позиция. Сега ви предстои да направите важна крачка в живота си, която ще ви изведе на върха на успеха.

Числото 3 в съня

Представя Божествеността, а човекът, който сънува 3-ка, се счита за „избран“. Той е духовен, интуитивен и постоянно свързан с висшите сили. Може да се ориентира в живота чрез знаци и съобщения от други сфери. Ако сънувате числото 3, знайте, че сте на прав път и трябва да продължите в същата посока. Тя ще ви донесе късмет.

Числото 6 в съня

Числото 6 в съня

Вие сте лидер, човек, който не може да бъде контролиран и манипулиран от другите. Макар и някой да се опита да ви подведе, то вие ще имате късмета да го разобличите.

Числото 7 в съня

Появила се в съня ви числото 7, предава, че сте достигнали необходимото ниво на зрялост и еволюция. Смята се за свято число, като 3, и въздействието му е от полза. Животът ви е в ред и се радвате на спокойствие и вътрешен мир. Имате късмет навсякъде.

Числото 8 в съня

Ако сънувате това число, ще се радвате на късмет, сила и енергия. Ако се появите в съня ви често, това означава, че сте силен, способен човек, устойчив на стрес, но също така амбициозен и смел.

Числото 10 в съня

Сънуване на числото 10

Обозначава баланса, на който се наслаждавате в реалността. Вие сте човек, здраво стъпил на земята, който знае как да следва своите цели. А най-хубавото е, че ще ги сбъднете с лекота.

Числото 11 в съня

Числото 11 в съня и повтарящите се числа 22, 33, 44 са силни символи. Хората, които виждат тези числа в сънищата си, ги очаква много голям късмет в живота.

Числото 100 в съня

Символизира доброто финансово положение, на което се радвате в реалния живот. Освен това вие сте човек с много приятели, които обичат да се включват в най-разнообразни дейности, независимо от сложността им.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати