sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво означава, ако сънуваш лодка

Какво означава, ако сънуваш лодка

Какво означава, ако сънуваш лодка

Плаването насън с лодка или кораб в спокойна вода предвещава късмет, а в бурно море или река - неприятности.

Падането във вода насън представлява голяма опасност.

Ако сънувате, че сте в лодка с други хора, това означава, че ще изпитате много радост в компанията на весели хора, които не пренебрегват земните удоволствия. Ако лодката ви се преобърне, това ви заплашва с финансов крах, ако се включите в съблазнително, но рисковано начинание.

Ако насън се окажете победител в състезание по гребане, това означава, че вашият любовник ще спре да ревнува опонента си. Ставайки победител, вие лесно ще печелите сърцата на противоположния пол и вашите дела ще се развият по най-благоприятния начин.

Ако насън се качите на лодка, която плува в спокойна вода - дълго време няма да останете без самочувствие, което пък ще помага на късмета ви.

Лодка насън

Плаване в лодка с партньор ви обещава ранен брак и лесен живот.

Ако плувате във воден басейн с бурни вълни - ще трябва да преодолеете някакви трудности и само след това щастието ще е възможно.

Ако имате гребла и те попаднат в нечиста вода - очаквайте разочарование в бизнеса.

Плитка и бърза река обещава безразсъдни и несериозни действия, лесно хоби, което обаче ще донесе само досада.

Като цяло да видите вода около себе си, е знак за значими събития в бъдеще. В тези сънища е добър знак, ако плувате в чисти и спокойни води. Ако кораб или лодка плава към вас, всичко ще бъде наред, ако водата е спокойна.

Бурните вълни ви заплашват с бурни тревоги.

Сънят е много благоприятен, ако вие сами или с приятелите си се качвате на кораб или се качвате на лодка - това означава, че ви очаква поредица от успехи. Падането зад борда е лош знак, освен ако не приемате съня като предупреждение.

Да сънуваш, че си в лодка, е свързано с чувства на надежда и лоялност, но може да значи смяна на дома, местожителството; вода в лодката - може да значи печалба; плаване по река - успех в бизнеса.

Символика на лодката в съня

Да видиш гребла в ръцете си по време на сън, предвещава разочарования - може да пожертваш собственото си благополучие в подкрепа на другите. Загубата на греблата означава безполезно усилие да завършите плановете си. Счупеното гребло е знак, че дългоочакваната радост изведнъж ще бъде заменена от мъка. Да стигнете до брега предвещава победа.

Да сънуваме, че плаваме в лодка с гребла, също може да обозначава борбата на човека с природата. Те символизират противопоставянето ни на силите на природата, които възпрепятстват осъществяването на нашите стремежи.

Сънят, в който отивате или се подготвяте за пътуване с лодка с гребла, е сън, свързан с борбата срещу обстоятелствата. Може да почувствате преумора по време на работа, депресия поради невъзможност да се справите с финансови дела, междуличностни или професионални отношения.

Може би постоянно се стремите към напредък в живота или чувствате липсата на подкрепа от служители, съпруг / съпруга, други лица?

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати