Какво ни подсказват сънищата, свързани със смърт

Какво ни подсказват сънищата, свързани със смърт

Всеизвестна е максимата, че сънят е малкият брат на смъртта. Но какво означава, когато постоянно сънуваме смърт?

Като нещо, от което се страхуваме, тя присъства в съзнанието и подсъзнанието ни почти постоянно. Сънищата със смърт са нещо нормално, което не е задължително да бъде плашещо или предвещаващо ужасяващи събития.

Ако сънувате смъртта на близки за вас хора, обърнете внимание на какъв етап са вашите отношения и дали това не е просто начин психиката ви да преработи реални събития, свързани например с порастването на децата ви.

Може да означава също, че търсите ново начало в отношенията ви с човека, чиято смърт сънувате. Нещо в досегашната ви връзка с него вече не ви служи, както трябва, и е необходима нова посока.

Ако сънувате собствената си смърт, най-вероятно тялото ви се опитва да ви подскаже да обърнете внимание на здравословното си състояние. Ако сте игнорирали свой медицински проблем, подсъзнанието ви напомня това именно по време на сън.

Смърт насън

Сънищата, свързани със смъртта, са по-чести, когато се намирате пред някаква промяна в живота си. Подобни сънища са просто естествена реакция от страна на вашия мозък. По този начин получавате послание, че промените са нещо, което трябва да се научите да приемате.

Като цяло сънят, свързан с нечия смърт или вашата собствена е добър знак за поемане на нови предизвикателства. Някакъв етап от живота ви е приключил и е време да използвате това за ново и по-добро начало.

Според най-разпространените интерпретации, ако не познавате човека, чиято смърт сънувате, най-вероятно става дума за ново начало и добри резултати в бизнеса.

Ако умира ваш враг, можете да разчитате на приятелите си.

Най-важното в тълкуването на всеки сън е да не го възприемате буквално. Търсете символиката, смисъла и посланията в съня.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати