Значение и интерпретация на овена в сънищата

Значение и интерпретация на овена в сънищата
Снимка: boredpanda

Ако овен се появи в съня ви, това е символ за мъжка сила, мощ, лидерство и здравина. Показва отказа да се нагаждате на хората около вас и желанието да бъдете лидер, а не последовател.

От друга страна, може и да означава агресия, импулсивност. Понякога, за да постигнете целта си, не е нужда сила обаче, а повече тактичност. Възможно е и да символизира вашата сила и тази на вашите приятели, които биха ви помогнали с всичко.

В много култури овенът се използва за жертвоприношение, за да покаже, че се предавате на по-висшите сили, които са навсякъде около вас. Това може да означава, че е време да преоткриете своята духовност.

Ако сънувате, че държите овен за рогата, това може да е знак, че ще преуспеете в службата или ще се развиете в кариерата си.

Ако сънувате бял овен - това означава че ще имате разноречия с близки или с колеги, а ако е черен - някой ще ви се противопостави в работата.

Има ли някой, който открито изразява несъгласието си с вас? Някой, който се бори за същата позиция или повишение като вас? Бъдете внимателни с този човек и не му давайте повод да ви злепостави.

Значение и интерпретация на овена в сънищата

Ако сънувате как един овен се бие с друг, ще постигнете определена победа или успех. Ако се бие с няколко - ще загубити нещо заради гордостта си.

Заклан овен насън е знак за семейно щастие.

Ако пък купувате овен в съня си, означава, че някой в къщата ти ще забогатее. Може да бъде от лотария, наследство или дълго чакано повишение.

Ако пък сънувате, че продавате овен това значи, че ще пропуснете голяма възможност, така че трябва да внимавате.

Ако сънувате, че убивате овен, обикновено това означава, че ще ви споходят тежки дни.

Ако ерген сънува овен, това предвещава бърза сватба и щастлив брак. Ако обаче е черен - помислете много добре дали искате наистина да сключите брака, защото са възможни много нещастия занапред.

Значение и интерпретация на овена в сънищата

Овенът също може да бъде символ за сексуалния ви нагон и естествените подбуди, които се крият у вас.

Ако овенът в съня ви е извън контрол, това означава, че трябва да придобиете повече контрол върху някои от естествените си инстинкти.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати