Значение и интерпретация на щрауса в сънищата

щраус

Когато щраус посети сънищата ви, то е, за да ви подкани да разгледате добре живота си и да направите някои необходими промени. Трябва да изчистите и подредите живота си физически и емоционално. От какво не се нуждаете вече? Кой трови живота ти? Кой ви подценява или подкопава авторитета ви? Отървете се от това, което не ви носи положителна енергия.

Щраусът е голяма птица, която не може да лети и [враговете] й често подценяват нейната тайна сила. Щраусите обикновено избягват конфликти, срамежливи са, но с един бърз ритник могат да накаутират всеки, а понякога и да убият онези, които ги заплашват. Това е нещо, което враговете често забравят и ще ви се налага да се борите здраво, когато ви притиснат в ъгъла.

Щраусът може да е знак, че трябва да се предпазите от вредната енергия на другите. Някои ще го правят умишлено, а други - неволно. Просто помнете, че когато мислите или говорите за някого, вие изпращате психическа енергия към този човек. Положителна или отрицателна. Избягвайте клюки.

Освободете се онези енергии, които се прикачат към вас и продължете напред. Появата на щраус в сънищата ви може също да означава, че трябва да се спрете и да помислите, да преоцените ситуация. Понякога е по-добре да не правите нищо, докато не видите цялата картина.

Това комично, смешно животно има и смъртно сериозна страна. Това също може да е знак за справедливост и истина. Не е ваше място да съдите другите - когато го правите не забравяйте закона на кармата. Всичко се връща.

Щраусът може да се появи в сънищата ви, за да ви научи да приемате реалността. Той напомня, че като пренебрегвате или отричате нещо, то няма да изчезне. Какво отричате? Какво във вашия свят отказвате да приемете? Погледнете в себе си. Има нещо, което трябва да приемете. Може би самия себе си.

Щраусът е скромен, но с дълга шия, която му позволява да вижда надалеч докато същевременно е твърдо стъпил на земята. Той учи на смирение. Няма нужда да се хвалите с всичко, което постигате. Имайте увереност в себе си знаейки колко сте добри.

значение на щрауса в сънищата

Фолклорът твърди, че щраусът заравя главата си в пясъка. Това не е изцяло вярно. Той държи главата си близо до земята, за да изглежда като скала, за да заблуди враговете си отдалеч. Той показва как да останете спокойни в напрегнати моменти. Щраусът е и известен и с това, че яде скали и твърди предмети за храносмилането си. Това е знак, че колкото и да са трудни моментите, те са уроци.

Когато щраус пресече пътя ви, е за да ви посъветва, че това може да е момент за избягване на конфронтация. Вие не харесвате караници така че може би ще бъде по-добре за вас да стоите далеч от неща, които наистина не ви засягат.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати