Значение и интерпретация на скункса в сънищата

Значение и интерпретация на скункса в сънищата

Скунксът учи на пасивна отбранителност. Когато освобождава вонящата си миризма към всеки, който го заплашва, той не го прави със злоба или лош умисъл. В заплахата няма нищо лично. Това е просто предупреждение за останалите.

Това е значението и посланието на скункса - да не причинявате вреда на другите, независимо от действията им спрямо вас.

Той показва как да се защитите, без да причинявате допълнителен конфликт или да го задълбочавате. Пасивното поведение на скункса му позволява да живее живот без грижи. А животът му е безгрижен, тъй като всеки хищник знае да се пази от спрея му.

Когато скункс посети сънищата ви това е, за да ви подтикне да имате повече увереност.

Знаете, че имате способността да посрещнете всяко предизвикателство, което пресича пътя ви по спокоен, мил, мирен начин.

Това печели уважението на всички, които минават през живота ви и ви помага да го извървите до край. Остава единствено вие да повярвате в себе си и да оставите сърцето да ви води по предначертания ви път.

Скунксът също може да посети сънищата ви, за да ви уведоми, че имате способността да поправите нещо неправилно.

Отстоявайте позицията си и се уверете, че сте дали всичко от себе си. Във вашата природа е да се радвате, когато правдата възтържествува. Никога не извръщайте поглед, когато видите нещо погрешно.

Да сънуваш скункс

Сънуването на скункс може и да означава, че сте отблъсквали хората. Възможно е и да не сте осъзнавали, че го правите.

Може да не изразявате истинското си аз и да сте на ръба на загубата на самообладание. Да сдържате да изразявате истинските си чувства към някого или нещо. Това вие ли сте? Какво ви кара да се чувствате по този начин?

Друга причина за появата на скункс в съня ви може да бъде, че потискате гнева си, таите го в себе си. Това не е здравословно, а и няма как да го правите завинаги. Какво или кой ви ядосва? Не мълчете, а се застъпете за себе си.

Скунксът отстоява позицията си и не се страхува от никого. Той ви показва как да използвате такт и дипломация, за да избегнете неудобни ситуации.

Той също така ви показва как да бъдете по-уравновесени, когато сте много стресирани. Важно е действията ви да произхождат от спокойно, балансирано място.

Когато скункс пресече пътя ви е, за да ви напомни за вашата пасивна природа. Избягвайте чужди драми и избирайте да се пазите от проблемите на другите.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати