Значение и интерпретация на пуйката в сънищата

сънуване на пуйка

Пуйката е символ на обновление и жертвоприношение, обикновено е знак за предстоящо изобилие. Тя се принася в жертва по религиозни празници, което обикновено означава, че трябва да развивате и почитате ресурсите си. Бъдете благодарни за всичко, което имате.

Може би има някой или нещо, което не развивате в истинския живот. Кой или какво може да бъде това? Това е един вид напомняне да развивате ресурсите си всеки ден. Освен това е подсещане да слушате интуицията си що се отнася до бъдещето ви.

Сънуването на пуйка може да означава, че бизнесът ви ще има финансов успех или някакъв вид изобилие ще дойде в живота ви като награда за вашата упоритост в работата.

Ако пуйката е дива, това е знак за голям късмет. Ако пък тя разпуска перата си, това означава, че ще научите лоши новини, а ако е вече оскубана ви очаква упадък в работата или живота.

Ако пуйката стои мирно и ви гледа, това може да означава, че имате самонадеяни приятели или глупави съдружници. Също може да означава, че вие се държите като глупак.

Че се държите като “пуйка”, така да се каже. Това вие ли сте? Мислите ли трезво? Може да ви сполети нещастие в близкото бъдеще, ако не спрете да се държите по този начин.

печена пуйка насън

Ловът и убиването на пуйка в сънищата ви може да означава, че ще имате финансови проблеми. Сънуването на пуешко месо изразява липса на вяра и невъзможност да се докарват нещата до край. А ако пуешкото месо е печено, това означава, че няма да имате достатъчно пари.

Ако сънувате, че ви се яде пуйка, това е знак за сериозни грешки на работното място и големи разочарования. А ако я готвите, пълните, колите или сервирате това означава, че хора в обкръжението ви ще изпитват възхищение и благодарност към вас. От друга страна, сънуването на вечеря с пуйка за Деня на благодарността е знак, че животът ви ще се подобри повече от очакваното.

Ако сънувате болни или мъртви пуйки, това може да означава, че ви очаква нападение на гордостта ви. Ако пък видите летяща пуйка в съня си, това предвещава изпадане от неизвестност към сигурна позиция.

Когато пуйка пресече пътя ви, това е положителен знак. Пуйката, както споменахме, е основен израз на изобилие. Освен получаване нейното послание може да е свързано и с даване - да дадете нещо в изобилие на себе си, приятелите или семейството си.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати