sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Козметика в сънищата? Какво означава

Козметика в сънищата? Какво означава

Гримове

Сънищата могат да бъдат забавни, смущаващи и дори причудливи. Всички сънуваме, дори и да не помним на следващия ден. Това са основно истории и образи, които съзнанието ни създава, докато спим. Те могат да ни накарат да се почувстваме щастливи, тъжни или уплашени, да изглеждат объркващи или напълно рационални. Повечето от тях се случват по време на дълбокия сън, когато мозъкът е най-активен. Според някои експерти сънуваме четири до шест пъти на нощ.

Има много теории защо това се случва, но никой не е наясно със сигурност. Някои изследователи казват, че сънищата нямат цел и са безсмислени дейности на спящия мозък. Други твърдят, че те са необходими за психическото, емоционалното и физическото здраве.

Козметиката по време на сън

Ние винаги имаме желание да разберем повече за сънищата, които ни спохождат. А какво ли означава, ако сънуваме любимата на милиони жени по света козметика? Гримът в сънищата може да представя ролята, която играете в живота и как вашата идентичност претърпява трансформация

Спане

За една жена, която в съня си използва или купува козметика, поличбата е много щастлива. Същото се отнася и за силния пол, при положение, че продуктите са предназначени за него. Но ако мъж сънува, че използва или купува женска козметика, това е предупреждение за възможни бизнес или професионални промени поради спад на репутацията и би било добре да преразгледа текущите си дейности и / или избор на съдружници.

Ако в сънищата се появяват приятни козметични аромати, това предвещава радостна среща с добър човек. Ако миризмата е неприятна, пригответе се за скучен или стресиращ разговор или кавга. Според съновника голямо количество козметика, насън, може да означава, че харчите много пари за безполезни забавления.

Ако сънувате червила за устни, това предвещава запознанство или бизнес преговори. За момичетата е и знак за любовни приключения, така че бъдете нащрек. Ако пък видите руж, то тогава се подгответе за голяма изненада. Ако го загубите, в действителност ще изпитвате чувство на неудобство, объркване и невъзможност за бързо решение.

да сънуваш червило

Ако една дама се гримира, то тогава тя трябва да спре да бъде толкова откровена и директна и да започне да проявява сдържаност. Голям брой козметични артикули може да означават някои здравословни проблеми.

Купуването на козметика е знак за неочаквана среща с влиятелен и богат обожател, който ще направи живота ви като в приказка и ще изпълни всяка ваша прищявка.

Ако премахвате грима си, това отразява вашата неискреност с други хора. Предимството е, че ще осъзнаете вредата от подобно поведение и скоро ще го промените.

Козметика в сънищата? Какво означава

Закупуването на големи количества много скъпи продукти може да показва желанието ви за повишение, промяна на позицията или стремежа към изкачване на социалната стълбица.

Като цяло козметиката не означава нищо лошо. Най-често това е отражение на реалността и малко предпазливост за някои дребни грешки в ежедневното поведение. Човек, видял такъв сън, не бива да се тревожи и да търси нещо негативно. Просто трябва да преразгледа собствените си действия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати