sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънуваш зеле – чакай неприятности в любовта

Сънуваш зеле – чакай неприятности в любовта

Нина НордНина Норд
Джедай
788547
Зеле

Да сънувате зеле е предзнаменование на неприятности в любовната сфера. Ако е яркозелено, скоро ще ви изневерят. А ако насън режете зеле за салата, очаква ви разорение.

Ако видите насън зеле в лехи, това е лош знак, особено що се касае до любовните дела. Това предвещава неразбория в собствените ви чувства. Ако плевите зеле или го поливате, очаквайте скоро изневяра.

Нагризаното от зайци или гъсеници зеле е знак, че ще бъдете оклеветени, без да сте заслужили и ще научите за тази интрига от трети лица, които ще искат да ви помогнат да излезете чисти от ситуацията.

Зелка

Ако пък сънувате лук, и той е в голямо количество, това предвещава злоба и завист, която ще получите, след като постигнете успех в най-скоро време. Ако ядете лук насън, враговете ще развеят бяло знаме пред вас.

Ако сънувате лук, който расте, ще имате много съперници, борбата с които ще изостри преживяванията ви и ще ви накара да усетите сладостта от успеха още с по-голяма сила, отколкото досега.

Ако ядете суров кромид лук, ще разберете неща, които ще ви накарат да се скарате сериозни с добри приятели. Ако чистите насън лук, това е знак за лъжа, която ще разкриете и ще постигнете успех.

Сън

Лош знак е насън да чистите лук и да ви текат сълзи – това предвещава, че в борбата с конкуренцията вие няма да сте печелившата страна. Ако запържвате лук в масло, очаквайте добри вести.

Хапвате ли златисто масло насън, това е знак за добро здраве и бързо и успешно изпълнение на най-смелите ви планове. Но ако ядете гранясало масло, ще постигнете успех с огромен труд.

Ако продавате масло насън, в най-скоро време ви очакват сериозни попълнения във финансовата сфера. Ако насън мажете масло върху хляб, очакват ви спорове с роднини заради имоти.

Купувате ли масло от магазина насън, ще се радвате дълго време на любов и спокойствие в дома си, а в бизнеса всичко ще ви върви по мед и масло в продължение на години.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
54
43
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати