sanovnik.bg»Статии»Сънища»Спите по корем – пазете се от стомашни проблеми

Спите по корем – пазете се от стомашни проблеми

Нина НордНина Норд
Джедай
788548
Спите по корем – пазете се от стомашни проблеми

Позата, в която спите, издава не само характера ви, но също така и за болестите, към които е предразположен организмът ви. Освен това това издава и душевното състояние, в което се намирате.

Ако заспивате най-често по гръб, това е така наречената кралска поза. Най-вероятно вие сте открит, жизнерадостен човек, който винаги се намира в центъра на вниманието, без дори да го иска.

Вие сте от хората, които сами коват своето щастие. Свикнали сте да се пренатоварвате, затова от време на време си давайте поне малко почивка. Възможно е да се срещнете с проблеми с алкохола.

Ако спите в поза зародиш – т.е. сгънати на кравайче, вие постоянно се нуждаете от защитата на всички около вас. Толкова сте свикнали да разчитате на другите, че не можете и едно решение да вземете самостоятелно.

Имате нужда и от съчувствието на околните, дори да не си давате отчет за това. Замислете се обаче не се ли правите прекалено често на нещастни пред близките ви, за да ви съжаляват, без да има сериозна причина?

Спите по корем – пазете се от стомашни проблеми

Най-вероятно имате сериозни проблеми с нервите, тъй като често всеки разговор с вас свършва с крясъци или плач от ваша страна. Има голяма вероятност да имате сериознии проблеми с имунитета.

Затова си дайте почивка и отедете някъде с любим човек, като при това пиете имуностимулатори. Възможни са проблеми с жлъчката, както и с черния дроб, затова внимавайте много.

Ако спите по корем, с опънати настрани ръце и крака, вие сте свикнали да доминирате в ежедневните ситуации. Доста се боите от всяка промяна и се отнасяте към непознатите с предубеждения.

Постоянно ви е страх, че ще ви детронират, затова виждате враг във всеки човек около вас. Възможно е да се натъкнете на проблеми със стомашно-чревния тракт, внимавайте да не си докарате язва.

Ако спите на една страна, с леко сгънати крака, вие сте уравновесен човек, на който може винаги да се разчита. Лесно се приспособявате към промените в живота и се радвате на всеки ден. Имате склонност към цистит и заболявания на половата система.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest