sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Рак

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Рак

Годишен хороскоп за зодия Рак за 2019

Е, Раци, сигурно сте любопитни да научите какво Ви чака през новата 2019 година. Ето какво е подготвило Земното прасе за представителите на четвъртия воден знак, управляван от Меркурий.

Според годишния хороскоп за зодия Рак, ако сте родени в първата декада, между 22 юни и 1 юли, то през годината ще проявите нерешителност и липса на фокус.

Раците от втората декада /2 юли до 11 юли/ ще бъдат успешни в бизнеса, като ще са изключително фокусирани върху преследваните цели.

Родените през третата декада /от 12 юли до 22 юли/ ще се окажат особено напористи и амбициозни през 2019 г.

Всеки от вас обаче може да почувства, че до началото на март 2019 г. животът му няма да върви по мед и масло заради стари отлагания. Не се отчайвайте, а погледнете началото на годината като на изпитание на характера си. От март до септември получавате помощ, в опит да се съвземете.

Налице е по-високо от нормалното ниво на отговорност в живота ви поради наличието на Сатурн във вашия знак през цялата година. Някои могат да заемат по-висока позиция в службата, други ще полагат усилия за постигане на дългосрочна цел, трети ще се отдадат изцяло на семейството си, а някои от вас ще научат ценни уроци по отношение на храната и здравето си през тази година.

Благоприятни възможности за Рак:

Зодия Рак

Вие самите много си помагате през 2019 г., като се изправяте пред отговорностите си и поемате ангажимент за дългосрочен проект или цел. Решението, направено между 15 януари и 2 февруари 2019 г. може да повлияе изцяло върху останалата част от годината. Под светлината на прожекторите ще бъдат най-вече хората, родени от 3 до 20 юли.

Неблагоприятни събития за Рак:

Не се изправяйте срещу хората, които ви подценяват и завиждат. Няма да е във ваш интерес. Не търсете вината в уменията и способностите си. Възможно е през март-април да се установи този потенциал.

Финанси:

Нов дом

Сатурн във вашия знак повелява да живеете в рамките на ограничен бюджет, защото задълженията ви са се увеличили и натоварват финансите ви, или пък сте инвестирали пари, които няма да се върнат с години. Вашите ангажименти могат да бъдат високи особено в областта на недвижимите имоти и домакинските бюджети.

Любов:

Много от старите връзки в живота ви могат да приключат тази година, като от май до юли ще имате късмет в любовта. Възможно е да се отделите сами от досегашната си компания, тъй като виждате, че някои от приятелите ви не са доброжелателни към вас. Август и септември е време за нови ободряващи срещи и е много вероятно нова любов да влезе в живота ви.

Кариера:

Нова работа

През тази година някои от представителите на зодията ще предприемат важни стъпки за израстване в кариерата. Някои ще заемат по-висока позиция, а други ще имат предложение през март или август. След внимателно обмисляне някои от представителите на зодия Рак ще решат, че настоящата им работа не им дава това, от което се нуждаят и ще я сменят с друга. Това е много вероятно да се случи през месеците март и юни.

Здраве за зодия Рак за 2019:

Сатурн тества и здравословното ви състояние, докато остава в знака ви. Ако възникнат някакви здравословни проблеми, те най-вероятно са се развивали от известно време или са свързани с по-ранен здравен проблем в живота ви. Октомври и ноември може да покаже дисбаланс и да се наложи да преразгледате хранителните си навици. Възможно е да се наложи да елиминирате някои храни от вашата диета през 2019 г.

А ето и хороскопът за зодия Рак Ви за 2019 г. по месеци:

Януари

Много неща се случват около вас, които вероятно ви карат да си мислите, че носите тежестта на света на раменете си. Хей, не се притеснявайте! Не можете да бъдете кошче за отпадъци на цялата Вселена. Спрете да чувствате вина за нещата около вас или да обвинявате други хора, когато нещата не се случват!

Февруари

Раците, родени на границата с Близнаци ще имат успехи, но всички останали ще започнат месеца с кисело настроение. След края на Свети Валентин нещата ще започнат да се оправят. Краят на месеца е най-доброто време за кандидатстване за нова работа или за среща с нова персона. По това време хората ще ви намират за очарователни!

Март

Би било във ваша полза да прекарате известно време на спокойствие, за да можете да се отпуснете и да презаредите батериите си. Ако релаксирате, може да ви озарят някои свежи и невероятно добри идеи. В противен случай някои от вас биха могли да преживеят грозен скандал или да влязат в спорна битка с някой съсед.

Април

Ако става въпрос за избор между личния и професионалния Ви живот, ще сте склонни да поставите кариерата си на първо място. За щастие този месец ще бъдете по-доминиращи и уверени. До края на април нещата ще се развиват гладко и всичко ще бъде окей, така че най-вероятно ще можете и да отпразнувате победа.

Май

Този месец започва с гръм и трясък! Щастливата поредица продължава, особено по отношение на кариерата ви. През това време бихте могли да се възползвате от някого, който е по-възрастен от вас или от някой властимащи. Вероятно ще откриете, че около средата на месеца сте по-организирани от обикновено. Така че, ако ви се прииска да изчистите всичките си чекмеджета и дрешници, не се изненадвайте. Може би просто искате да се отдръпнете през последната седмица на месеца.

Юни

Точно както миналия месец, и този започва перфектно! Изглежда, че сте ударили късмета повече, от който и да е друг знак. Ще получите добра новина до средата на месеца. Всъщност, може би имате такава купчина късмет, че няма да знаете какво да правите със себе си. По-голямата част от тази награда вероятно ще попадне в категорията кариера, но някои от вас ще успеят и в други области на живота си.

Юли

Ще бъдете ярки, остроумни и способни да постигнете напредък с някои жизненоважни цели. Напоследък може би сте се чувствали така, сякаш всеки път, когато се опитвате да се движите напред, удряте главата си в тухлена стена. Нещата трябва да се променят. Може да получите изненадваща помощ от опитен човек. Някои от вас ще се съсредоточат и ще работят усилено. Общо взето, имате шанс за успех, тъй като съдбата ще работи във ваша полза.

Август

Ще успеете да продължите напред с амбициите на живота си, дори ще получите неочаквана помощ. Може да ви се прииска да промените външния си вид. Но не правете драстична промяна! Възможно е да се появи нов човек в живота ви.

Септември

През септември ще бъдете динамични и влиятелни. Тези от вас, родени на прага на зодия Лъв, наистина ще бъдат в добра позиция. Ще бъдете решителни и изключително лесно ще се справите с проблемите на пътя ви.

Октомври

През този месец няма да бъдете особено съобразителни, а вашите идеи могат да бъдат неправилни или подвеждащи. Ако тези неподходящи мисли излязат от устата ви, може да си навлечете големи неприятности в службата.

Ноември

Настроението ви ще е променливо през първите няколко дни на месеца. Опитайте се да се владеете, или може да си го изкарате на неподходящия човек. Около средата на месеца отново ще бъдете в добра форма. Наслаждавайте се на живота си с приятелите и семейството си.

Декември

Този месец започва отлично за повечето от вас. Ще бъдете харизматични, уверени, дейни и очарователни. Задават се нови възможности в службата, но не пренебрегвайте всичко останало в живота си. Опитайте се да прекарате повече време с близките си. Ако възникнат спорове, направете компромис.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Aneta Georgieva
Aneta Georgieva
17.01.2019 12:30
Сатурн не е ли в козирог
0
0