Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Близнаци

близнаци

2019 година за много от представителите на зодия Близнаци предвещава промяна в професионален план. Родените в първата декада /от 21 май до 1 юни/ ще се радват на много успехи в отношенията и брака си. Близнаците, родени през втората декада /от 2 юни до 11 юни/ ще бъдат особено амбициозни и посветени на кариерата си.

Хората от третата декада на знака /от 12 юни до 21 юни/ ще бъдат ориентирани по-специално към взаимоотношенията с други хора през цялата 2019 г.

Лични възможности за Близнаци: Венера ще остане в своя знак от 4 април до 7 август и този период ще бъде благоприятен за вас. Имайте предвид, че Венера управлява парите, любовта, взаимоотношенията. Така че, всичко в тези сфери ще върви като по вода.

Лични ограничения за Близнаци: Венера е ретроградна от 17 май до 30 юни 2019 г. Това всъщност може да не е финансово ограничаващо, но внимавайте какво харчите между 4 април и 16 май.

Финанси:

Някои от решенията, които вземате от април до юни, ще определят дали ще живеете в рамките на бюджета си или ще го надхвърлите.

Дългът може да се наложи да бъде разгледан на ретроградната фаза на Венера. Съвместните финансови дела могат да доведат до известно подобрение, но не чакайте прекалено дълго, а действайте.

Любов:

Венера отново показва влиянието си и личните, и любовни взаимоотношения могат да се променят през май и юни. Възможно е да срещнете много важни хора с подобно на вашето мислене. Стари проблеми и грешки могат да повлияят на хармонията във връзката ви през август или септември. След това се очертава подобрение и период на разширяване на партньорството и взаимоотношенията.

Кариера:

Венера може да се намеси тук, само ако сте искали повишение. Нещата ще се случат през май и юни. Родените между 21 и 28 май могат да изберат ново поле за изява в края на март. Хората, родени между 1 и 7 юни, ще успеят в творчески или художествени професии.

Здраве:

Гърлото може да е слабо място за родените през юни. За тези, които страдат от дихателни или бронхиални състояния, от 10 август до 2 септември е време, в което може да се наложи да потърсите лечение.

Ето хороскопът на Близнаци за 2019 по месеци:

Януари

зодия близнаци

Имате много свежи и уникални идеи относно вашата кариера и амбициите си. По пътя към успеха може да получите неочаквана помощ от някой по-възрастен от вас, разбира се, ако не сте твърде придирчиви.

Февруари

Началото на месеца е доста спокойно и лесно, но към средата му могат да се появят проблеми. За да ги забравите, най-вероятно ще се впуснете в нови приключения, които ще ви разсеят.

Март

Няма да се случи нищо кой знае колко различно през този месец. През първата седмица е много вероятно да приличате на истинско торнадо и да помитате всичко по пътя си, като разбира се, сложите на място тези, които ви образуват нерви. След това нещата с настроението ви се подобряват до края на месеца, когато е възможно да се спречкате с близките си.

Април

Да бъдете чудаци и ексцентрици може да бъде истински актив за вас този месец. Наистина ще направите впечатление с необичайните си идеи, особено когато става въпрос за кариерата ви. Възможно е да поискате промяна във външния си вид. При всички случаи обаче, се опитайте да отделите повече време за себе си този месец. Време е за спокойно размишление, в което да останете сами с мислите си.

Май

През май някои от вас ще се опитат да се опълчат на авторитетна фигура. Но това, като цяло, не е много добра идея. Може да се нуждаете от това лице по-късно и борбата с властта може да означава неуспех за вас в бъдеще. Освен това можете да очаквате доста добър месец. Ще бъдете динамични и енергични, и наистина ще можете да прокарате идеите си сред другите.

Юни

След като духнете свещичките от тортата за рождения си ден, отделете време, за да си направите равносметка какво сте постигнали и какво не сте през изминалите години. Помислете също за грешките, които сте допускали и не ги повтаряйте.

Юли

Възможностите за кариера са на хоризонта, но може да се наложи да

развалите и без това скучната си връзка. Е, това е перфектното извинение! Ако го направите, може да ударите джакпота.

Август

През този месец ще имате желание да бъдете лошо момче. Това може да е истински проблем, особено ако сте представителка на нежния пол. Ако бяхте Козирог или Дева, бихте могли да се борите между чувството за отговорност и нуждата ви от свобода. Добре е, че не сте! Това звучи прекалено! Така че най-вероятно някои от вас ще трябва да се откажат от някои забавни неща, в замяна на успеха си на работа.

Септември

През този месец може да се наложи да работите по много и няма да имате време за забавление. След средата на септември ще се чувствате объркани, но трябва да се вземете в ръце и да върнете очарованието си.

Октомври

Започвате месеца грандиозно! Ще бъдете остроумни и нетърпеливи да споделите безкрайните си идеи с хората около вас. Хората, родени на прага на Телец ще пожънат успехи. Възможни са промени в личен план.

Ноември

Ноември се очертава изключително ползотворен за срещи и нови контакти. Около средата на месеца, някои от вас може да са силно привлечени от някой от противоположния пол.

Декември

Началото на месеца е доста успешно за повечето от вас. След това са възможни проблеми с партньори, неприятни сцени с авторитетна фигура и инцидент с важен човек в живота ви. Някои от вас ще имат чувството, че никой не ги харесва. Опитайте се да не кажете нещо, за което да съжалявате по-късно. За щастие, нещата ще бъдат много по-добри за повечето от вас в края на месеца. Това вещаят звездите за годишния хороскоп за 2019 за Близнаците.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати