Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Трите зодии, които ще имат любовни проблеми през октомври

Трите зодии, които ще имат любовни проблеми през октомври

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
763110
2 от 3 Снимки

Везни


Везни, макар октомври да е вашият месец, вие въобще не сте настроени на романтична вълна. Искате просто да прекарвате повече време с приятели и близки, като романтиката въобще не ви е приоритет. Дори и да сте във връзка, не е фатално, че не сте особено романтични, но педантичността може да ви изиграе лоша шега.

Гледайте на половинката си като на равноправен партньор, а дребни спречквания защо не са измити чиниите или защо дадено нещо не е свършено, са напълно излишни. Напрежението между вас и партньора ви ще расте с всеки изминал ден, ако не промените начина за комуникация с партньора.

Едни от най-щастливите и най-тъжните моменти в живота на всяко човешко същество са свързани с любовта. Любовта е движещата сила, благодарение на която ние сме по-усмихнати и пълноценни във всеки един аспект от живота.

Когато обаче нещата в любовен план не се развиват много добре, светът става едно по-тъжно място и нищо не е както преди.

В горната галерия може да видите кои са трите зодии, които няма да се радват на особен любовен успех през месец октомври.

Тези представители на зодиака трябва да преосмислят поведението си и да погледнат малко по-трезво на нещата, за да избегнат скарвания, които биха могли да доведат до раздяла и много сълзи.

Ето кои зодии ще имат любовни проблеми през октомври!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати