Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Нумерологичната прогноза за месец октомври

Нумерологичната прогноза за месец октомври

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
2 от 11 Снимки

2. Излезте от зоната си на комфорт


През този месец най-голямо удовлетворение ще ви носят непознатите занимания. Всичко, което се различава значително от обичаните ви хобита, ще ви изпълва с приятни емоции в следващите седмици. Препоръчваме ви да резервирате ваканция до далечна дестинация или да се запишете на някакъв курс. Всичко, което ви отдалечава от обичайната ви действителност, ще ви носи приятни емоции.

Според нумерологията месец октомври ще бъде много динамичен. Промените ще дойдат бързо, дори и да не сте подготвени за тях. Така че колкото по-бързо се приготвите за новото, толкова по-добре.

Възможно е през следващите месеци да се замислите за допълнителна работа или напълно нов бизнес. Съветът ни е да предприемате подобно начинание само ако сте напълно уверени в силите си.

Моментът не е подходящ за рискове и експерименти. Така че колко по-премислени са вашите действия, толкова по-малко трудности ще ви поднесе октомври.

Вслушвайте се също така в своята интуиция. Тя ще ви ориентира много добре в сложните ситуации. Ако имате някакви съмнения пък, обмислите вариантите много добре.

Обърнете се за помощ към човек, който ви познава отдавна и наистина държи на вас. Подкрепата на скъп човек ще ви е от голяма помощ.

Вижте в галерията по-горе нумерологичния хороскоп за месец октомври и прочетете какво ви очаква според вашето лично число.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати