Нумерологичната прогноза за месец октомври

1 от 11 Снимки

1. Ще се научите на съчувствие и загриженост


Ако досега сте подхождали егоистично, то сега ще се научите на разбиране, подкрепа, съчувствие. Изведнъж собствените ви проблеми ще останат на заден план, а чуждите тревоги ще ви вълнуват наистина. Всичко това е ново чувство, което досега не е било присъщо за вас. Но ето, че сега започвате да се грижите за другите и осъзнавате колко ценни са те за вас.

Според нумерологията месец октомври ще бъде много динамичен. Промените ще дойдат бързо, дори и да не сте подготвени за тях. Така че колкото по-бързо се приготвите за новото, толкова по-добре.

Възможно е през следващите месеци да се замислите за допълнителна работа или напълно нов бизнес. Съветът ни е да предприемате подобно начинание само ако сте напълно уверени в силите си.

Моментът не е подходящ за рискове и експерименти. Така че колко по-премислени са вашите действия, толкова по-малко трудности ще ви поднесе октомври.

Вслушвайте се също така в своята интуиция. Тя ще ви ориентира много добре в сложните ситуации. Ако имате някакви съмнения пък, обмислите вариантите много добре.

Обърнете се за помощ към човек, който ви познава отдавна и наистина държи на вас. Подкрепата на скъп човек ще ви е от голяма помощ.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати