Tрите типажа зодия Везни, които може да срещнете

Tрите типажа зодия Везни, които може да срещнете

Красота и хармония са двата основни принципа на Везните и могат да се забележат както при представителите на зодията, така и при асцендента. Но тези принципи могат да се интерпретират по различен начин и да определят различни типове Везни.

Хората, чиято зодия или асцендент е Везни, обичат да се заобикалят от приятни за окото неща. Тъй като техният управител е Венера, те ще държат да са в среда, която е приятна за сетивата.

Везните са и въздушен знак, заради което са много социални. Обичат да общуват и да създават нови контакти. Докато земните знаци осъществяват целите си чрез упорита работа, въздушните използват комуникацията.

Какви обаче могат да бъдат отделните типове Везни, може да разберете от нашата статия.

1. Ценителите на красотата

Tрите типажа зодия Везни, които може да срещнете

Няма по-големи естети в зодиака от Везните. Те имат безпогрешен вкус за това кое е красиво и им доставя истинско усоволствие както да го наблюдават, така и самите те да създават красота. Обичат гримовете, дрехите и могат да пазаруват с часове, за да са сигурни, че видът им дава усещане за естетика. Въшният вид е от голямо значение за тях. Те са и големи почитатели на изкуството, заради което често може да ги видите на изложби в художествени галерии.

2. Социалната пеперуда

Tрите типажа зодия Везни, които може да срещнете

Вторият тип Везни е социална пеперуда. Където и да попадне, стреми се да общува с всеки, да намери обща тема и да разговаря. Правят впечатление с дипломатичността и тактичността си, като не оспорват мнението ви и не създават поводи за конфликти. Тази неутралност при всеки въпрос прави впечатление и често са възприемани като нарешителни и колебливи. Имат голям кръг от приятели, които могат да ги опишат като мили хора, които се стараят да не ви обидят и засегнат.

3. Арбитърът

Tрите типажа зодия Везни, които може да срещнете

Третият тип Везни е този, за който няма по-важно нещо от хармонията. В спор те винаги застават по средата, опитват се да успокоят напрежението и да изслушат аргументите на двете страни. Често влиза в ролята на съдия при конфликтни ситуации. Настояват да изразите тезата си културно и възпитано, като не толерират изблиците на гняв. Насърчават дебатите и след като помислят добре, казват решението си. Този тип Везни държи да решавате проблемите си с цивилизовано общуване, а не с бой.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати