Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Вижте какво ви готви хороскопът за месец октомври

Вижте какво ви готви хороскопът за месец октомври

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k731
3 от 12 Зодии

Близнаци – Обърнете внимание на работата


Този месец се посветете на работата си. Най-вече през втората половина на октомври ще имате възможност да демонстрирате уменията си на професионалното поприще. Може да смените професията или да проявите качества на старата си работа, каквито колегите ви не са предполагали, че притежавате. В края на месеца са вероятни събития, заради които ще сте по-песимистични, но не бива лошото настоение да се отразява на работата ви.

През месец октомври ще може да решим някои стари проблеми и да създадем стабилност в материално и емоционално отношение, така че да изпитаме облекчение.

В началото на месеца може да се изправите пред проблеми в общуването с хора от най-близкото ви обкръжение. Венера ще е ретроградна в Скорпион и ще извади наяве някои стари рани.

По въпроси, свързани с пари, също са вероятни неприятни изненади. Време е да обърнете внимание на финансите си и да коригирате онова, което ви кара да се чувствате неспокойни относно бюджета си.

В края на месеца планетите ще се придвижват към Скорпион, с което ще увеличат концентрацията ви и ще ви помогнат да се справите с по-сложните проблеми.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати