Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Вижте какво ви готви хороскопът за месец октомври

Вижте какво ви готви хороскопът за месец октомври

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k731
12 от 12 Зодии

Риби - Пазете плановете си в тайна


Бъдете по-предпазливи през този месец. Внимавайте с изявленията и споделянето на плановете, преди да сте се уверили, че те са достатъчно сигурни и надеждни. Този месец бъдете малко по-прикрити, за да избегнете трудностите. Ако ви се налага да взимате важни решения, доверете се на досегашния си опит и не поемайте неоправдани рискове.

През месец октомври ще може да решим някои стари проблеми и да създадем стабилност в материално и емоционално отношение, така че да изпитаме облекчение.

В началото на месеца може да се изправите пред проблеми в общуването с хора от най-близкото ви обкръжение. Венера ще е ретроградна в Скорпион и ще извади наяве някои стари рани.

По въпроси, свързани с пари, също са вероятни неприятни изненади. Време е да обърнете внимание на финансите си и да коригирате онова, което ви кара да се чувствате неспокойни относно бюджета си.

В края на месеца планетите ще се придвижват към Скорпион, с което ще увеличат концентрацията ви и ще ви помогнат да се справите с по-сложните проблеми.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати