Вижте какво ви готви хороскопът за месец октомври

1 от 12 Зодии

Овен – Потърсете помощ от близките си хора


През този месец може да натрупате доста полезна информация, която може да използвате в бъдеще. В трудни моменти не се колебайте да потърсите близките си за подкрепа. Може да се почувствате притиснати от обстоятелствата на работа и в личния живот, но около вас има достатъчно отзивчиви хора, които ще ви подадат ръка. Не се дръжте твърде високомерно, а търсете съдействие.

През месец октомври ще може да решим някои стари проблеми и да създадем стабилност в материално и емоционално отношение, така че да изпитаме облекчение.

В началото на месеца може да се изправите пред проблеми в общуването с хора от най-близкото ви обкръжение. Венера ще е ретроградна в Скорпион и ще извади наяве някои стари рани.

По въпроси, свързани с пари, също са вероятни неприятни изненади. Време е да обърнете внимание на финансите си и да коригирате онова, което ви кара да се чувствате неспокойни относно бюджета си.

В края на месеца планетите ще се придвижват към Скорпион, с което ще увеличат концентрацията ви и ще ви помогнат да се справите с по-сложните проблеми.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати