Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Приятелството на тези зодии най-често е фалшиво

Приятелството на тези зодии най-често е фалшиво

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
2 от 3 Снимки

Близнаци


Най-големите лъжци в зодиака. Близнаците не са особено чувствителни и не се притеснят, че измислената им история може да ви нарани и обиди. Освен това са големи лицемери. Имайте едно наум с тези хора, защото са склонни да клюкарстват зад гърба ви и обсъждат на всеослушание тайните, които сте им споделили. За тях не съществува такова нещо като дискретност. Дори да сте приятели, те няма да се посвенят да ви изложат.

Създаването на здрави и искрени приятелства е трудна задача, за която астрологията може да ви полезна. В галерията ни може да видите трите зодии, които най-често се оказват фалшиви приятели.

Не се изненадвайте, ако някой от тях ви забие нож в гърба. Лоялността не е сред най-силните им качества и ако сте ги смятали за приятели, след време ще откриете, че сте сгрешили.

Ако асцендентът или зодията ви е някои от посочените знаци, ще трябва да се замислите върху взаимоотношенията си с околните, тъй като за тях може да се държите доста коварно.

Проверете дали сте сред знаците, които изглеждат все едно не ги е грижа за околните и са способни да лицемерничат спрямо ситуацията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати