Трите типажа зодия Дева, които може да срещнете
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Трите типажа зодия Дева, които може да срещнете

Трите типажа зодия Дева, които може да срещнете

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60870
1 от 3 Снимки

1. Планиращият всичко


Този тип Деви обичат да ръководят всеки детайл от живота си и затова непрекъснато планират бъдещето. Стараят се да са подготвени и премислят внимателно всеки сценарий, за да се спрат на най-разумния. Тези хора се стараят да предвидят развитието на събитията и да се предпазят от опасности. Те обичат да пресмятат стъпките си и не позволяват на емоциите да надделеят на здравия разум. Но това вечно планиране ги прави доста ограничени в мисленето си хора. Вкарват се сами в определени рамки и се страхуват да ги напуснат, защото нищо не ги плаши повече от неизвестността.

Хората зодия Дева са интелигентни, организирани, но и често се тревожат дори за най-дребните неща. Тези земни хора обаче могат да се разделят на три типажа, които може да видите в нашата галерия.

Хората с асцендент или зодия Дева не се вписват лесно, а повечето хора биха ги описали като твърде критични и остри в думите си. Те са и много срамежливи, заради което е трудно да се сприятелите с тях.

Но ако ги спечелите на своя страна, винаги ще са до вас и ще се стараят да ви помогнат във всяка трудна ситуация.

Но подобно на всеки друг знак от зодиака и при Девите има нюанси, а в галерията ни са описани трите основни типове. Ако сте асцендент Дева, също може да влезете в някои от категориите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати