Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Разберете какво да очаквате от месец август според хороскопа

Разберете какво да очаквате от месец август според хороскопа

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k731
8 от 12 Зодии

Скорпион – Предстоят ви заслужени постижения


Този месец ще е благоприятен за вас и ще ви донесе заслужени награди за стария ви труд. Довършете вече започнатите проекти, защото благодарение на тях ще стигнете до мечтаните постижения. Постарайте се да се освободите от всичко старо и ненужно, което ви дърпа назад и разчистете пътя си за нещо ново. Емоциите ви ще са по-силни през този месец и по-лесно ще се впечатлявате от нови неща. Внимавайте обаче да не започнете конфликти под въздействието на емоции и да не стигнете до размяна на остри думи с хора, на които държите.

През месец август ще се намираме под влиянието на 5 ретроградни планетиМеркурий, Марс, Сатурн, Нептун и Плутон. Заради това е по-добре да се доверяваме на интуицията си, а не на логиката.

Ретроградният сезон ще затруднява общуването ни с околните, както и стартирането на нови проекти. Възможно е да се сблъскваме със забавяния, отлагания и да се връщаме към една и съща задача отново и отново.

Първата половина на месеца ще е по-напрегната от втората. Подгответе се за спорове, забавяния и различни проблеми както на работа, така и в личните взаимоотношения. Ще нужно да сте по-търпеливи.

Втората половина на месеца ще ни позволи да си отдъхнем от напрежението и да почиваме повече.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати