Трите типажа зодия Рак, които може да срещнете

1 от 3 Снимки

1. Най-добрият домакин


Този тип Раци обичат да посрещат гости и да подготвят обилни трапези. Те са отлични готвачи и могат да ви приготвят ястия, с които да си оближете пръстите. Обичат да готвят, обичат да хапват, а мотото им е Моят дом е моята крепост. Влагат всяка спестена стотинка, за да направят дома си по-топъл и по-уютен. В тяхното жилище наистина може да се чувствате комфортно, защото те са насочили цялата си енергия в тази цел. Обичат дома си, което обаче ги превръща в затворени хора, които без проблем могат да си стоят вкъщи.

Раците са силно емоционална зодия, чието настроение непрекъснато търпи спадове и върхове. Точно като техния управител – Луната, те са различни във всеки един ден от месеца.

Представителите на тази зодия или асцендент са много предпазливи, защото са свръхчувствителни и се страхуват, че ако свалят гарда прекалено бързо, ще бъдат наранени.

Не харесват грубите и нападателни хора. Те са много сантиментални, лесно се обиждат и веднага ще обърнат гръб на човек, който не цени чувствата на другите, а говори, без да се замисли.

Но какви точни характеристики притежават отделните типове Раци, може да проверите в нашата галерия.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати