Венера се движи в Рак! Вижте какво ви готви планетата на любовта

Венера

От 19 май до 13 юни Венера, която в астрологията покровителства любовта, красотата, хармонията и партньорствата, ще се движи в най-чувствителния и грижовен знак – Рак.

В този период романтиката ще взема връх, а за да започнем нова връзка, повечето от нас ще имат нужда от сигурност и защита. Материалната сигурност също ще играе важна роля в любовта.

От партньорствата ще се изисква грижовност, материална и емоционална защита. Възможно е да бъдем по-нежни и по-привързани към човека до себе си, но това може да стига и крайности, като да не позволяваме на половинката си да се отдалечи от нас и за секунда.

В този период безперспективните флиртове нямат бъдеще, защото ще се толерира старомодната любов, която винаги води към създаване на собствен дом и семейство. Желанието за задомяване ще е голямо през следващите седмици.

Любовта ще е по-скоро майчинска, отколкото еротична. В любовно отношение ще се появява старание за създаване на комфорт на любимия човек и проява на съчувствие към неговите емоции.

Когато Венера е в Рак обаче, лесно може да бъдем наранени, тъй като ставаме твърде чувствителни спрямо действията на другите Твърде силно ще преживяваме случващото се и заради това лесно ще губим баланса си.

Родените с това положение на планетата се вкопчват в любимия си и полагат големи усилия в създаването на уют, който половинката им няма да напусне. Често те са изключителни кулинари, обичат да готвят и да си хапват.

Рак

Освен в любовен план, Венера ни показва и с какво ще привличаме интереса на противоположния пол до 13 юни. Понеже се движи в Рак, в този период може да срещнем любовта на курс по готвене, на воден спорт, на курс по интериорен дизайн.

Чувството ни за естетика и красота през следващите дни ще е ориентирано към дома. Може да стартираме проект, с който да реновираме жилището си и да го направим по-красиво.

През този период няма да сме толкова повърхностни, тъй като Венера в Рак се интересува повече от съдържанието, а не от опаковката. Бъдете естествени, раними, романтични и чувствителни и ще спечелите нужното внимание.

За да разберете в коя сфера ще проявявате майчинска любов, съчувствие и загриженост към околните и ще създавате уют, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Рак.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати