Интересни факти за зодиите, за които не подозираш

2 от 5 Снимки

2. Астрология


Зодиите от зодиака се използват главно в астрологията, която е наука за влиянието на небесните тела върху земните обекти и хората на Земята. Астрономията, от друга страна, категорично не поддържа основополагащи принципи на астрологията. Тя дори я смята за лъженаука. Причината е, че си служи с непотвърдени закономерности.

Всеки от нас е роден под точно определен зодиакален знак. Повечето хора смятат, че е достатъчно да прочетеш хороскопа си и да знаеш своя асцендент, за да знаеш всичко за зодиите. Това обаче е крайно погрешно.

Има хора, които се интересуват изключително много от зодията си. Те са убедени, че с познанията си могат да подобрят живота си и здравето си, да привлекат успеха и късмета в живота. Колкото и да неща да знаете за зодията си и астрологията като цяло обаче, винаги има още нещо.

Зодиите съществуват от хилядолетия. Съществуват догадки, че те, както и интересните им имена, са произлезли от дванадесетте подвига на Херкулес.

Астрологията интерпретира знаците на зодиака като дванадесет стъпки. Те могат да бъдат разделени на раждане, ръст, кулминация и падение.

На всеки зодиакален знак се падат около 2 500 милиона души.

Вижте още интересни факти около зодиите в нашата галерия.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Petya Spasova
Petya Spasova
11.05.2018 12:05
Какви са тия глупости които сте написали. Искате да кажете, че Везните не са живи същества, а какви са според Вас.
3
2