Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Вижте тук какво ви готви нумерологичен хороскоп за месец май

Вижте тук какво ви готви нумерологичен хороскоп за месец май

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k731
2 от 11 Снимки

2. Бъдете дипломатични и усложливи


Този месец ще имате възможност да повишите самочувствието си. Големият ви потенциал ще е видим не само за вас, но и за хората около вас. С дипломатичност и вежливост ще успеете да представите това, в което сте най-добри и то да се хареса на широка публика. Не забравяйте чувството си за такт, защото то ще е основният фактор за успеха ви.

За да разберете какво ви очаква в периода през месец май според нумерологията, трябва първо да изчислите своето лично число. То представлява едноцифрен сбор между рождените ви ден, месец и година.

Ако при сборуването получите числата 11 и 22, не трябва продължавате да ги събирате, докато достигнете едноцифрено число, тъй като те имат своето специално място и трябва да се запазят така. При всички останали случаи обаче е необходими да се извърши събиране на числата от датата ви на раждане, докато се получи число от 1 до 9.

Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

В галерията горе вижте нумерологичния хороскоп за май според вашето лично число.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати