Вижте тук какво ви готви нумерологичен хороскоп за месец май

1 от 11 Снимки

1. Инвестирайте и ще спечелите


През този месец ще имате възможност да натрупате истинско състояние. Инвестирайте в себе си, в мечтаната кариера или в нов бизнес, защото това ще ви донесе големи приходи. Не бъдете твърде стеснителни, а споделяйте намеренията си открито. Целите ви обаче трябва да са подредени в график, защото в противен случай ще се лутате между различните възможности.

За да разберете какво ви очаква в периода през месец май според нумерологията, трябва първо да изчислите своето лично число. То представлява едноцифрен сбор между рождените ви ден, месец и година.

Ако при сборуването получите числата 11 и 22, не трябва продължавате да ги събирате, докато достигнете едноцифрено число, тъй като те имат своето специално място и трябва да се запазят така. При всички останали случаи обаче е необходими да се извърши събиране на числата от датата ви на раждане, докато се получи число от 1 до 9.

Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати