Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Трите типажа зодия Телец, които може да срещнете

Трите типажа зодия Телец, които може да срещнете

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
2 от 3 Снимки

2. Безнадеждният романтик


За този тип Телец любовта е основният принцип, който задвижва ежедневието им. Те са посветени на това да открият правилния партньор за себе си, а когато го открият, се отдават на дълга връзка, изпълнена с романтика. Телците са почитатели на романтичните вечери на свещи и сладките приказки между двама влюбени. В една връзка винаги ще търсят сигурност и стабилност, но са готови и да я обсипят с фантазия.

В астрологията представителите на зодия Телец са описвани като хора, силно свързани с природата и ценящи красотата. Какви са обаче различните типажи, които може да срещнете от тази зодия, вижте в нашата галерия.

Телците се намират под покровителството на Венера, която според римската митология е богиня на красотата и любовта. Затова Телците има силно развит вкус за естетика и непрекъснато търсят сродната си душа.

Но не при всички Телци тези качества са ясно изразени. Ако имате познати от тази зодия, със сигурност ви е направило впечатление, че колкото си приличат по някои теми, толкова и се различават по други.

Вижте в нашата галерия кои са трите типа Телци, които може да срещнете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати