Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Хороскоп за зодиите по време на Ретроградния Плутон

Хороскоп за зодиите по време на Ретроградния Плутон

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
10 от 12 Зодии

Козирог


Периодът на Ретрограден Плутон ще ви наложи да промените ценностната си система. Не се изолирайте от света по време на ретроградния цикъл, защото и светът също ще ви изолира. Постарайте се да изкорените вредните си привички.

Настоящата 2018-та година без притеснение може да се нарече годината на ретроградните планети. След Марс ред дойде и на Плутон. Той ще е ретрограден от 22 април до 1 октомври.

Плутон е повелител на промените. А всяка промяна води до трансформация на личността. През периода, каквото и да се случи, не забравяйте едно - всяка трансформации е за добро.

Ретроградният Плутон изисква от вас да изхвърлите всички стари и непотребни неща от дома и живота си. Прекратете всички нежелани взаимоотношения и променете работата си с такава, каквато ви е на сърце.

Малкият Плутон ще причини големи размирици и вълнения. Той не е точно причината, а катализаторът за тях. Астролозите предупреждават, че в периодът може да се случи мащабна промяна във властта на различни държави, породена от нови религии, нови научни открития и промяна на политическите убеждения у хората.

За да се подготвите по-добре за предстоящия период, вижте своя личен хороскоп в този сложен период. Ето както носи Ретроградният Плутон за всяка зодия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати