Хороскоп за зодиите по време на Ретроградния Плутон

1 от 12 Зодии

Овен


Ретроградният Плутон ще преобърне принципите в живота ви. Ще се запитате какво всъщност искате да постигнете. Ако бъдете честни със себе си, ще си поставите и правилните цели. Сторите ли го, всичко ще се промени. Ако това не ви се нрави обаче, има шанс и да го избегнете. За да излезете от всяка трудна ситуация в периода, е нужно само и единствено да сте напълно честни сами със себе си.

Настоящата 2018-та година без притеснение може да се нарече годината на ретроградните планети. След Марс ред дойде и на Плутон. Той ще е ретрограден от 22 април до 1 октомври.

Плутон е повелител на промените. А всяка промяна води до трансформация на личността. През периода, каквото и да се случи, не забравяйте едно - всяка трансформации е за добро.

Ретроградният Плутон изисква от вас да изхвърлите всички стари и непотребни неща от дома и живота си. Прекратете всички нежелани взаимоотношения и променете работата си с такава, каквато ви е на сърце.

Малкият Плутон ще причини големи размирици и вълнения. Той не е точно причината, а катализаторът за тях. Астролозите предупреждават, че в периодът може да се случи мащабна промяна във властта на различни държави, породена от нови религии, нови научни открития и промяна на политическите убеждения у хората.

За да се подготвите по-добре за предстоящия период, вижте своя личен хороскоп в този сложен период. Ето както носи Ретроградният Плутон за всяка зодия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати