Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Месечен хороскоп за месец април за всяка зодия

Месечен хороскоп за месец април за всяка зодия

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
12 от 12 Зодии

Риби


Ще успеете да си припечелите допълнителни средства през месеца. В работата ще постигнете напредък. Дава ви се възможност да се изкачите по професионалната стълбица и да получите признание. Тонусът ви е на ниво. Периодът ще е подходящ за започване на нов спорт или диета, както и за правене на изследвания и процедури. Обвързаните от вас получават шанса да задълбочите отношенията с любимия. Самотните ще бъдат изненадани от куп романтични изживявания.

Месец април е тук. От астрологична гледна точка той ни дава шанс да обновим отношението си към авторитетите в живота ни. Също така имаме възможност да подхраним уважението към себе си и да заздравим житейските основи, върху които градим живота.

Използвайте правото си да отстоявате мирно и решително позициите си. Ако се налага, направете ревизия. Откажете се от всичко онова, което усещате като несвое. Умението ви да отказвате подкрепя вашите убеждения и желания. Категоричният отказ не наранява, а изцелява отношенията.

Намерете време и отдайте вътрешна почит на предците си. Приемете уважението към другите като израз на себе уважение. Усетете любовта – тя ви кара да подадете ръка не на този, който заслужава, а на онзи, който се нуждае истински от това.

Не се страхувайте да признаете, че сте слаби. Любимият ви ще оцени искреността ви. Причината е, че любовта не се заслужава – тя е изконно рождено право на всеки. И дори да грешите, ще ви бъде простено.

Вижте в галерията по-горе хороскопа за месец април.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати