Ето какво ти вещае нумерологичният хороскоп през март

1 от 11 Снимки

1. Семейството е на първо място


Месец март поставя акцент върху семейството. Вместо да се притеснявате, че друг обира лаврите, предназначени за вас, най-добре е да се съсредоточите върху рутината. Прекарайте повече време с любимия, децата, домашния любимец и роднините. Това ще донесе търсения баланс. Възползвайте се от свободното време и поправете счупените уреди и изхвърлете ненужните вещи. Посетете колкото се може повече мероприятия.

За да откриете какво предвижда за вас нумерологията през месец март, трябва да пресметнете личното си число. То представлява сбор между деня ви на раждане, месеца и годината.

Имайте предвид обаче, че ако след събирането на тези данни достигнете до числата 11 или 22, тях не трябва да ги събирате, защото в нумерологията те имат своето специално място и също могат да бъдат лично число.

При всички останали случаи обаче е нужно да бъдат събрани числата до получаване на цифра от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 10-ти юни 1953 година, първоначално е необходимо да съберете цифрите на деня – 1+0=1, месецът си остава 6, а накрая трябва да съберете цифрите от годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в такъв случай е сборът между 1, 6 и 9, което е 16. Събирате 1+6, за да получите едноцифрено число и така откривате, че личното ви число е 7.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати