Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Вижте как да изчислите дали сте в силна или слаба година

Вижте как да изчислите дали сте в силна или слаба година

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
2 от 4 Снимки

1 – Година на нови начинания


Тази година се осмелявайте да стартирате повече нови проекти, защото късметът ще е на ваша страна. Сега ще сте във вихъра си и може да имате много нови успехи, стига да сте активни и инициативни. Не оставяйте идеите си да си отидат без резултат, защото колкото и наивни да ви се струват в първия момент, може да ви отворят много полезни възможности.

В китайския зодиак се казва, че човешкият живот може да се раздели на 4 основни цикли, като всички преминаваме през тях рано или късно. Тук може да видите как се изчислява дали се намирате в силен период или в слаб.

Нормално е хубавото и лошото да се редуват, така че ако не се намирате на гребена на вълната, не бива да се отчайвате, защото и в не толкова силните периоди има позитиви.

За да изчислите каква ще е за вас годината трябва да извадите числото 2 от възрастта, която ще навършите през настоящата 2018-та. Получения резултат се разделя на 4. След това взимате дробната част от резултата (0, 0.25, 0.5, 0.75) и го умножавате по 4.

Получените резултати може да бъдат 0, 1, 2 и 3. Те показват дали се намирате в силна или слаба година, а отговорите може да видите в нашата галерия.

Пример за изчислението: 29-2= 27; 27/4= 6.75; 0.75x4= 3

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати