Вижте как да изчислите дали сте в силна или слаба година

1 от 4 Снимки

0 – Година на трудности


През тази година ще имате чувството, че късметът ще ви се изплъзва между пръстите. Подгответе се за сериозни трудности, тъй като никой от плановете ви няма да се реализира точно така както сте искали. Но това е и период, който ще ви възпита на търпение. Ще се научите, че за най-хубавите неща в живота, трябва да се чака, а не да прибързвате.

В китайския зодиак се казва, че човешкият живот може да се раздели на 4 основни цикли, като всички преминаваме през тях рано или късно. Тук може да видите как се изчислява дали се намирате в силен период или в слаб.

Нормално е хубавото и лошото да се редуват, така че ако не се намирате на гребена на вълната, не бива да се отчайвате, защото и в не толкова силните периоди има позитиви.

За да изчислите каква ще е за вас годината трябва да извадите числото 2 от възрастта, която ще навършите през настоящата 2018-та. Получения резултат се разделя на 4. След това взимате дробната част от резултата (0, 0.25, 0.5, 0.75) и го умножавате по 4.

Получените резултати може да бъдат 0, 1, 2 и 3. Те показват дали се намирате в силна или слаба година, а отговорите може да видите в нашата галерия.

Пример за изчислението: 29-2= 27; 27/4= 6.75; 0.75x4= 3

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати