Внимание: Предателство грози тези три зодии в началото на 2018-та

1 от 3 Снимки

Близнаци


Влагате сърцето си във всичко, с което се захванете. Звездите съветват да насочите енергията си към нещо, в което виждате смисъл и успех на хоризонта. Срещате се с човек, който ви е развълнувал и, както винаги, влагате много емоции в отношенията. Той обаче няма да ви отвърне, а това ще ви разочарова. Чувствате се предадени. За щастие ще преживеете негативното бързо.

Грозно предателство грози три зодии в началото на 2018-та година. Най-лошото е, че грозното деяние ще е дело на близки хора.

Лошите новини понякога идват за хубаво. Те ни отварят очите и проправят пътя на един по-добър период в живота. Ето защо дори в най-тъмните периоди трябва да сме с положителна нагласа. Така няма да приемаме навътре проблемите и няма да им позволим да ни завладеят.

Колкото и да сме подготвени за лошите моменти обаче, предателството е нещо, от което силно боли. Ако е дело на близки хора, това може да разбие сърцето ни. Колкото и да е неприятно, именно това очаква три зодии в началото на новата 2018-та година.

Планетите са тези, които ни подсказват, че в началото на годината някои зодии ще бъдат предадени от близки хора. Кой ще бъде разтърсен от силни емоции, вижте в галерията горе.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати