Каква ще бъде 2018 година за теб

1 от 11 Снимки

1. Време е за промени


Годината ви представя възможност да скъсате завинаги със старите си разбирания и да преобразите живота си до неузнаваемост. Възползвайте се от шансовете, които ще се открият пред вас, без да се страхувате от неизвестността. Възможно е първите месеца изпитвате трудности заради това, че сте напуснали зоната си на комфорт, но ако отворите ума си за нови знания и гледни точки, през лятото вече ще сте успял и щастлив човек.

С помощта на нумерологията имате възможност да надникнете в бъдещето и да разберете какви ще бъдат следващите дванадесет месеца за вас.

За целта обаче първо трябва да изчислите личното си число (то е едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане), а след това да го съберете с 2018.

Ако при събирането получите числата 11 или 22, трябва да ги оставите така. Но при всички останали случаи трябва извършите сборуване, докато получите число от 1 до 9.

Ето и един пример, който ще ви помогне да се ориентирате в изчислението: Ако рождената ви дата е 10.06.1950 година, трябва да извършите събиране на цифрите от деня ви (1+0=1), месецът си остава 6, цифрите от рождената ви година (1+9+5+0=6).

С други думи събирате 1, 6 и 6 и довеждате сбора до едноцифрено число. Така получавате личното число 4, което събирате с цифрите от настоящата година (2+0+1+8=11).

Събирате 4 и 11 и довеждате сбора до едноцифрено число. В крайна сметка получавате число 6, което показва как ще протече година ви.

За да разберете какво ви очаква и вас, направете изчислението и вижте отговорът в нашата галерия.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати