Вашият хороскоп за първия ден от 2018 година

1 от 12 Зодии

Овен


Рано сутринта не предприемайте нищо и не бързайте да се срещате с повече хора. В тези часове ще сте нетърпеливи, раздразнителни и ще се ядосвате за дреболии. Това е период и в който не бива да вземате радикални решения, защото те ще окажат влияние на цялата ви година. В следобедните часове атмосферата около вас ще се успокои и спокойно можете да се отдадете на интересите си.

Първият ден от новата година започва с обновена енергия и повече късмет. Но все пак трябва да имаме предвид определени съображения. Тъй като ще се наблюдава продължителен период на Луна без курс между 01.30 и 10.15 часа, е желателно в този интервал да сме по-предпазливи.

Новогодишните празници и началото на 2018 година със сигурност ще направят настроението ни по-еуфорично, но е добре да не му се поддаваме напълно и да преценяваме внимателно постъпките си.

По тази причина е необходимо да се свързваме с важни за нас хора преди 01.30 часа или чак по обяд, когато ще имаме по-голям контрол над поведението си.

Но все пак днес очаквайте неочакваното. Чувствата и усещанията ни бързо ще се сменят, така че е вероятно бързо да се озовавате в контрастни ситуации.

Заради попадането на Луната в Рак и формирането на напрегнат аспект със Сатурн до ранния следобед може да сте по-раздразнителни или без тонус. След това обаче енергията ви ще се повиши.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати