Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Козирог
Yearly Horoscope 2018 for Capricorn
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Козирог

Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Козирог

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k923
Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Козирог

Тази година ще извадите голям късмет с приятелствата и социалните контакти, стига да търсите дълбочина в тях. В основата си комуникацията трябва да е стабилна. Затова не търсете хора, с които ще клюкарствате и ще общувате по повърхностни теми, а се опирайте само на надеждната компания.

Използвайте познанствата си през 2018-та, защото те ще са най-прекия път за осъществяване на целите ви. Ще получавате по-добри резултати, ако използвате възможностите, предоставени от ваши приятели или социалните мрежи.

Не подценявайте и новите запознанства, тъй като те може да се окажат полезен инструмент, чрез който да осъществите вашите цели. В група обаче се старайте да поемате ръководната роля.

Годината ще ви даде възможност да обогатите познанствата си и да подобрите социалните си умения. Но трябва да дадете приоритет на онези контакти, които ви дават нещо полезно, дори и това да означава, че ще говорите по неприятни теми.

Приятелите ще ви помогнат да преодолеете най-големите си страхове и да погледнете на света през нова перспектива. Ще може да изградите нова гледна точка, наблюдавайки поведението на хората, които ви заобикалят.

През годината ще е истинско предизвикателство да си изградите авторитет и име. Иска ви се да станете експерт в областта, в която работите, но затова ще са необходими още много усилия.

Възможно е очакванията от вас да са големи, а годината да ви сервира допълнителни отговорности, с които трябва да се справите сами. Ще имате повече лични задължения, но заедно с тях и повече власт, и уважение от околните.

Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Козирог

Не се страхувайте от големите изисквания към вас и се заемайте с готовност с допълнителните задачи, понеже справяйки се с трудностите, ще може да се разграничите от тълпата и да блеснете с индивидуалните си качества.

Годината ще ви учи на инициативност и смелост. Затова не се плашете, ако по-често се намирате в ролята на лидер. Това ще ви позволи да сте по-решителни, спонтанни и да изявявате открито емоциите си.

Личните ви проекти и инициативи ще срещат големи пречки, но не бива да се отказвате от идеите си, защото ако положите необходимите усилия и работите структурирано, ще се радвате на плодове от труда си за дълго време напред.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest