Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Стрелец
Yearly Horoscope 2018 for Sagittarius
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Стрелец

Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Стрелец

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k923
Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Стрелец

Въпреки че сте социални и отворени към света хора, тази година ще изпитвате много по-голямо удовлетворение, ако оставате по-често насаме със себе си. През следващата година трябва да давате храна на духовната си природа.

През годината ще се налага да преследвате желанията си сами, без допълнителна подкрепа. Използвайте шанса да развиете скритите си таланти и да извадите наяве скритите си нужди. Не поставяйте рамки на фантазиите си, защото именно от въображението ще идват най-печелившите ви идеи.

Стремете се да не привличате много внимание, защото колкото по-малко хора знаят за плановете ви, толкова по-успешно ще се реализират те. Наум изчислявайте плюсовете и минутите и избягвайте да търсите съвети отстрани.

Интуицията ви ще е силна през годината и правилно ще ви насочва, когато се колебаете. Ще имате повече късмет, ако се доверявате на шестото си чувство, вместо да си губите времето в търсене на факти и доказателства.

Позволете си да фантазирате повече през годината и ще се изненадате как тези фантазии не са толкова глупави, колкото ви е изглеждало по-рано. Започнете някакъв творчески проект, който ще стимулира въображението ви и ще ви насърчи да гледате на света извън обичайните му рамки.

Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Стрелец

Всякакви духовни и окултни науки също ще обогатяват ума ви. Дори да не сте се доверявали досега на психология, астрология или нумерология, тази година не изпускайте възможността да научите нещо повече за себе си, макар и по необичан начин.

Новата година ще ви дава сериозни уроци по отношение на материалния свят и финансите. Ако досега сте живеели, само за да си угаждате, през 2018-та ще се наложи да затегнете коланите.

Събитията от годината ще ви научат как да харчите разумно и как да планирате бюджета си, за да няма неприятни изненади в последствие. Ако не спазвате правилата и продължите да пилеете пари, ви очакват сериозни наказания.

Годината ще ви провокира да прозрете истинските си ценности, а не да се задоволяват само с повърхностното. Затова не се отчайвайте, ако материалните ви придобивки започнат да изчезват. Събитията ще ви научат как да цените и малките неща, без да определяте стойността на притежанията си по цената.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest