Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Дева
Yearly Horoscope 2018 for Virgo
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Дева

Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Дева

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k923
Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Дева

През тази година ви предстоят много нови запознанства, като хората, които срещате, напълно ще променят старите ви разбирания. Късметът тази година ще идва чрез комуникация и през социалните мрежи. Не се страхувайте да общувате и да споделяте идеите си под някаква форма.

2018 година ви дава възможност да израстете духовно, стига да сте готови да изследвате невидимото. Впуснете се в дълбините на подсъзнанието си и открийте причините за вашите емоции. Само по този начин ще се чувствате истински успешни.

Използвайте по-често интуицията си през тази година, защото тя ще ви води във вярната посока. Вярата ви ще расте, но за тази чел трябва да отриете причинно-следствената връзка между травмите от миналото и негативната ви нагласа по някои въпроси в настоящето.

Може да обогатите знанията си до момента и да сте много по-уверени в себе си, ако се разровите в онези неприятни теми от миналото. Едва когато осъзнаете какво наистина ви се е случило и погледнете събитията от към положителната им страна, ще увеличите самооценката си.

Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Дева

През годината е възможно значително да увеличите контактите си и да развиете уменията си за общуване – писмено и говоримо, но първо ще се наложи да се поровите в тъмните кътчета на съзнанието си и да откриете кои са съпротивите към успеха.

В следващата година ще се наложи да се заредите с търпение и да сте по-отговорни в сферата на творчеството, забавленията и взаимоотношенията с децата ви. Имате шанс да изградите стабилност в тази сфера, но за тази цел ще трябва да действате по правилата.

Налага се да следвате определена структура и да работите упорито въпреки трудностите. Годината може да ви научи как да бъде по-креативни, да се забавлявате от сърце или да общувате от сърце, но затова ще разклатят знанията ви до момента.

Погледнете на предизвикателствата като възможност да изградите стабилно самочувствие и да бъдете център на внимание с таланти си. Възможно е по-често да ви критикуват, ако се занимавате с нещо творческо, но това е шанс да усъвършенствате креативната си страна.

Годината ще насочва погледа ви към настоящето, така че да се радвате на това, което вече сте постигнали, а не непрекъснато да се тревожите за бъдещето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest