Предстои ни година на Жълтото земно куче! Вижте какво да очаквате

Предстои ни година на Жълтото земно куче! Вижте какво да очаквате
Снимка: Thinkstock

Новата 2018 година ще е покровителствана от Жълтото земно куче според източния календар. Кучето е символ на справедливостта и затова през следващите 365 дни от нас ще се очаква да сме по-искрени и справедливи. В противен случай последствията ще са сериозни.

Като година на кучето, 2018-та ще бъде доста неспокойна. Ще имаме желание за нещо ново и непрекъснато ще търсим възможности за промяна.

Сега е моментът да се впуснете в нови занимания, но те трябва да са съобразени с вашите житейски принципи и разбирания. Не правете нещо, което е в разрез с възгледите ви за живота.

Бъдете също отговорни и дисциплинирани. Независимо какво ново начало сте замислили, не се изкушавайте в даден момент да прехвърлите отговорността за изпълнение на задачите върху друг или пък да се откажете, когато работата е само по средата.

Жълтият цвят ще е късметлийски през 2018 година. Затова, ако искате да привлечете късмета и успеха на своя страна, носете жълти дрехи или си купете жълти амулети.

Предстои ни година на Жълтото земно куче! Вижте какво да очаквате

Възможностите за положителни промени няма да са никак малко, но трябва да сте трудолюбиви, за да си заслужите положителните резултати.

Във взаимоотношенията си с хората се стремете да бъдете дружелюбни и честни. Лицемерието, лъжите и измамите ще се наказват строго и ще ви пречат да реализирате плановете си.

За хората с интелектуални и творчески професии, годината на Жълтото земно куче ще е много успешна. Имате шанс да излезете от скучното и монотонно ежедневие и да поставите начало на занимание, което наистина ви харесва.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати