Ето какво те съветва нумерологичният хороскоп през декември

Ето какво те съветва нумерологичният хороскоп през декември

1 от 11 Снимки

1. Позволете си да не сте най-добрите


За вас декември ще е изключително забавен. Месецът ви носи интелектуална свобода. Оставете грижите и приемете експериментален подход към живота. Опитайте нещата, които винаги са ви били интересни, но не ви е оставало време. Гледайте на всяка грешка, като шанс да научите нещо ново. Оставете другите да са по-добри от вас. Отпуснете се и се забавлявайте.

За да откриете какво предвижда за вас нумерологията през студения декември, трябва да пресметнете личното си число. То представлява сбор между деня ви на раждане, месеца и годината.

Имайте предвид обаче, че ако след събирането на тези данни достигнете до числата 11 или 22, тях не трябва да ги събирате, защото в нумерологията те имат своето специално място и също могат да бъдат лично число.

При всички останали случаи обаче е нужно да бъдат събрани числата до получаване на цифра от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 10-ти юни 1953 година, първоначално е необходимо да съберете цифрите на деня – 1+0=1, месецът си остава 6, а накрая трябва да съберете цифрите от годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в такъв случай е сборът между 1, 6 и 9, което е 16. Събирате 1+6, за да получите едноцифрено число и така откривате, че личното ви число е 7.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати