Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Вижте какво ви очаква през месец декември според хороскопа

Вижте какво ви очаква през месец декември според хороскопа

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k731
8 от 12 Зодии

Скорпион – Очаквайте сериозни финансови кризи


Месец декември може да създаде големи обърквания по отношение на вашите финанси, но какъвто и хаос да има около вас, не бива да губите надежда, че всичко ще се оправи накрая. Възможно е бюджетът ви да е в криза, като ще е наложително да преразгледате финансовите си планове, да определите грешките си до момента и да започнете с работа по отстраняването им. Финансовите ограничения може да ви стимулират да потърсите по-печеливша работа и след време да се окаже, че кризите са били нужното вдъхновение, което ви е тласнало към професията, които наистина искате.

Месец декември ще ни разтърси от събития както от ежедневно, така и от глобално значение. През следващите дни няколко планети правят транзит и е добре да се подготвим за значителни промени.

Месецът ще започне с ретрограден Меркурий в Стрелец. Планетата, покровителстваща комуникациите и кратките пътувания, ще се движи на обратен ход от 3 до 23 декември, с което ще създава забавяния и бариери в общуването.

На 1 декември Венера преминава в Стрелец, което ще улесни свързването с философските ни идеи. По-лесно ще виждаме събитията от далечна перспектива и ще разбираме скрития смисъл на случващото се.

Най-мащабният транзит, който ни очаква през декември, обаче е преминаването на Сатурн в Козирог. Планетата на дълга, кармата и отговорността ще ни призовава да сме по-организирани и търпеливи.

През този месец се подгответе за забавяния от различен характер и не се ядосвайте, ако плановете ви не вървят с темпото, с което сте очаквали. Постарайте се да запазите старата си методика на работа и ако нещо зацикли, използвайте възможността, за да прегледате в детайли работата си и да отстраните пропуските навреме. Предизвикателствата и пречките, с които ще се сблъсквате през следващите дни целят единствено да изчистите грешките в проектите си. Така че се възползвайте, вместо да губите хладнокръвието си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати