Вижте какво ви очаква през месец декември според хороскопа

1 от 12 Зодии

Овен – Поставете си ясни цели и работете за тях


През месец декември професионалните ви постижения и призванието ще са основната тема, която ви занимава. Време е да изясните големите си цели и мечти, да помислите каква следа искате да оставите след себе си и да се заемете с работа, за да осъществите плановете си. Не очаквайте всичко да се подрежда като с магическа пръчка, а се подгответе за сериозни предизвикателства и сериозен труд. В следващите дни ще може да преразгледате контактите си и да се свържете с нови хора.

Месец декември ще ни разтърси от събития както от ежедневно, така и от глобално значение. През следващите дни няколко планети правят транзит и е добре да се подготвим за значителни промени.

Месецът ще започне с ретрограден Меркурий в Стрелец. Планетата, покровителстваща комуникациите и кратките пътувания, ще се движи на обратен ход от 3 до 23 декември, с което ще създава забавяния и бариери в общуването.

На 1 декември Венера преминава в Стрелец, което ще улесни свързването с философските ни идеи. По-лесно ще виждаме събитията от далечна перспектива и ще разбираме скрития смисъл на случващото се.

Най-мащабният транзит, който ни очаква през декември, обаче е преминаването на Сатурн в Козирог. Планетата на дълга, кармата и отговорността ще ни призовава да сме по-организирани и търпеливи.

През този месец се подгответе за забавяния от различен характер и не се ядосвайте, ако плановете ви не вървят с темпото, с което сте очаквали. Постарайте се да запазите старата си методика на работа и ако нещо зацикли, използвайте възможността, за да прегледате в детайли работата си и да отстраните пропуските навреме. Предизвикателствата и пречките, с които ще се сблъсквате през следващите дни целят единствено да изчистите грешките в проектите си. Така че се възползвайте, вместо да губите хладнокръвието си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати